Close sidebar
Close sidebar

De necrezut! O bătrânică a fost externată din spital și dusă la domiciliul greșit. Femeia a fost lăsată în casa unui străin

Caz incredibil! O pacientă în vârstă de 83 de ani a fost externată din spital și dusă în casa unui străin. După ce i s-a administrat morfină, femeia a fost dusă la domiciliul greșit și lăsată în patul proprietarilor.

Alexandra Costea,

De necrezut! O bătrânică a fost externată din spital și dusă la domiciliul greșit. Femeia a fost lăsată în casa unui străin

[Sursa foto: The Sun - istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Joyce Wright, o femeie în vârstă de 83 de ani, a fost externată în mod eronat din spital și a fost preluată de personalul ambulanței, care a lăsat-o pe bătrânică la casa altui pacient.

Andy, fiul femeii, care are 55 de ani, habar nu a avut de cele întâmplate. Acestuia nu i s-a spus că mama lui a fost trimisă „acasă” în cursul zilei de marți. Bărbatul susține că această greșeală a fost descoperită atunci când rudele celuilalt pacient au găsit-o pe Joyce în casa lor, miercuri dimineață. Femeia a fost dusă la 65 de kilometri de locul în care locuiește, de fapt.

Citește și: „Lumea nu poate vedea o altă Hiroshima”. O țară arabă avertizează că ar putea să obțină arma nucleară

Când și-au dat seama de ceea ce s-a întâmplat, personalul de la ambulanță a alergat la proprietatea din Skegness, Lincs, acolo unde o lăsaseră pe doamna Wright. Femeia se afla încă în dormitorul de la etaj al casei pacientului greșit.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

[Sursa foto: The Sun- istock.com]

Bătrâna a fost confundată cu o altă pacientă

Femeia în vârstă de 83 de ani a fost dusă înapoi la spital, dar familia ei este devastată și lovită de „eroarea epică”.

„Este de necrezut. Dacă i-au dat mamei mele medicamente greșite? Credeam că pacienții poartă brățări, așa că acest lucru nu se poate întâmpla”,  a declarat fiul femeii.

Citește și: Sabine s-a stins din viață după ce a furat de la mama sa suma record de 120 de milioane de lire. Actrița cu origini românești a căzut de la balcon

Bătrâna în vârstă de 83 de ani din Sleaford, Lincs a fost internată la spitalul din Boston după o cădere și a fost confundată cu o altă pacientă din Skegness care era gata să fie externată.

„Am vorbit atât cu pacienții, cât și cu familiile lor pentru a ne cere scuzele sincere și sincere. Acest lucru se încadrează în mod clar sub standardul de îngrijire pe care vrem să-l oferim. Este în curs de revizuire pentru a se asigura că nu se va întâmpla din nou”,  au transmis reprezentanții spitalului în urma incidentului.

Citește și: Un copil de un an din SUA și-a pierdut viața din cauza unei supradoze de droguri, iar alți trei sunt în stare gravă la spital: ”Mi-e dor de el, îl vreau înapoi”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI