De ce nu consumă Raed Arafat carne?! Mâncarea preferată a secretarului de stat
Raed Arafat a declarat care este mâncarea sa preferată, dar și considerată ciudată de mulți oameni. Secretarul de stat a povestit în cadrul unei emisiuni TV de ce nu consumă carne deloc.
Arafat nu consumă carne deloc, deoarece este de origine palestiniană. Secretarul de stat a uimit prin declarațiile sale făcute în cadrul unei emisiuni televizate.
Românii adoră micii, nu doar de 1 mai, ci acest preparat este nelipsit de la grătare.
Raed Arafat mănâncă și el mici, însă cu totul diferiți față de cei pe care îi consumă toată lumea. El consumă mici din mazăre, nu din carne de porc sau de vită.
„Mititeii din mazăre se pregătesc la grătar, cum se pregătesc mititeii, burgerii, la fel, carnea tocată o puteți pregăti și cu sos pentru paste, și cu orice”, a spus Raed Arafat într-o emisiune TV.
Șeful DSU a mărturisit că este fan mazăre și în general fanul legumelor. Dacă carnea este nelipsită de pe mesele românilor, el a găsit o modalitate de a o înlocui.
Arafat a afirmat, de asemenea, că mănâncă pește. În cadrul emisiunii la care a luat parte a primit o scrumbie de Dunăre, cu orez, ştevie şi o salată de ciuperci pleurotus care s-a dovedit a fi pe placul său.
Raed Arafat a pus bazele SMURD
Arafat este pasionat dintotdeauna de medicina de urgență. În anul 1981 acesta a emigrat în țara noastră din Damasc, capitala Siriei, pentru a studia medicina.
În 1990, Raed Arafat a pus bazele unui centru de urgență asemănător ca a celor din Uniunea Europeană, SMURD.
Prima dată centrul a funcționat cu denumirea SMUR deoarece la vremea respectivă nu se puteau face descarcerări. Apoi, serviciul s-a dezvoltat, iar în prezent e unul dintre cele mai eficiente din România.