Fang Qiyuan este o tânără în vârstă de 36 de ani din Taiwan, împătimită a operațiilor estetice și un model cunoscut pe rețelele de socializare.

Viața sa a fost mereu una roz, după cum se poate vedea în fotografiile pe care le publică, dar doar până la un moment dat, când o călătorie s-a transformat în cel mai negru coșmar al ei. 

Citește și: O mămică de 26 de ani a murit în taxi, la scurt timp după o operație estetică de „lifting brazilian”

Fang Qiyuan

Fang Qiyuan

[Sursa foto: Instagram]

Șoc și groază după 19 operații estetice suferite

Și asta pentru că a avut parte de o surpriză de proporții atunci când la controlul realizat în aeroport, angajații au descoperit asupra ei ceva neașteptat. De fapt, aparatele de scanat au scos la suprafață un lucru care a speriat-o pe blondină și a șocat personalul de pe aeroport.

Concret, după ce a trecut de porțile de control din aeroport, tânăra a fost oprită de angajații care au rămas șocați de imaginile pe care tocmai ce le văzuseră.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me- wowbiz.ro

Citeste si: Apariție surpriză pe Arena Națională. Actorul Chris Hemsworth a fost bateristul lui Ed Sheeran, la concertul din București- antena3.ro

Și asta pentru că aparatele de scanat au arătat faptul că femeia de 36 de ani avea mai multe obiecte străine în interiorul capului.

Mai exact, în zona feței, Fang avea câteva unghii și un șurub chirurgical de doi centimetri și jumătate, aflat chiar sub una dintre buze.

Conform nypost.com, după cele aflate, modelul a mers direct la medic și așa a aflat că, după cele 19 operații estetice suferite, cel mai probabil, acele obiecte străine îi rămăseseră în cap din timpul intervențiilor prin care trecuse.

Fang Qiyuan

Fang Qiyuan

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: VIDEO- Cum scăpăm de celulita de pe genunchi? „Procedura care dă rezultate de la prima ședință este radiofrecvența”

”Fața mea arăta ca un puzzle”, ar fi declarat modelul.

După ce cazul a ajuns public și a șocat multă lume, un specialist în chirurgie plastică a spus că, atunci când există astfel de cazuri, după o intervenție, implanturile pot rămâne în corp fără a provoca vreun rău.

”În majoritatea cazurilor, implanturile pot rămâne în corp fără a face vreun rău. Înlăturarea lor nu ar trebui să fie niciodată o parte a îngrijirii de rutină”, a spus un specialist în chirurgie plastică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si