Si acum incearca sa-si gaseasca fiul care avea doi ani cand l-a vazut ultima data. Procurorii au clasat cazul pe motiv ca nu exista suspiciuni de crima.

Florin avea 2 ani si trei luni atunci cand a disparut din fata casei. Se intampla in anul 2014, in luna decembrie. Urmele micutului duceau pana la 20 de metri de casa.

Citeste si: Dupa "metoda accidentul", o noua tehnica de jaf ii lasa saraci lipiti pamantului pe batranii naivi! Cum au ajuns hotii sa le ia si banii de inmormantare

Aceasta este ultima zona in care urmele copilului au fost vazute. Acestea dispar brusc iar alte urme de oameni maturi duceau catre padurea din spatele meu. Ciudat este ca, pe langa urmele copilului, mai existau si altele.

"Se vedea o urma de cizma, de pantof de ce-a fost. Deci, pana aici a venit baiatul si de aici l au luat pe sus si l au dus", spune mama baiatului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia crede ca Florin ar fi fost rapit. Politistii, in schimb, au concluzionat atunci ca baietelul ar fi fost victima unui mistret, dupa cum spune mama lui. Numai ca nu a fost gasita vreo urma de sange si nici bucati de haine sfasiate.

Citeste si: I-a murit nepoata cu zile. Bunica Denisei spune că nu mai are putere să trăiască, după ce micuța de 8 ani s-a stins din viață fulgerător

Timp de o saptamana, oamenii legii, impreuna cu satenii si cu vanatorii din zona l-au cautat pe baiat prin padurile din zona, insa nu au gasit absolut nimic. Nici macar un indiciu.

Abia dupa un an si o luna de la disparitie, un satean a descoperit la aproximativ doi kilometri de casa micutului un craniu ce parea sa fie al unui copil.

Testul ADN a stabilit ca fragmentele de oase ii apartin minorului disparut. Apoi au inchis rapid cazul si au declarat decesul micutului, pe motiv ca a fost o moarte accidentala si copilul s-a ratacit in padure. Insa mama il acuza pe un camatar din zona, caruia avea sa-i dea bani.

Citeste si: O femeie și trei copii au fost găsiți morți în casă! Vecinii au auzit zgomote ciudare, când au intrat în locuință s-au îngrozit! Ce s-a întâmplat cu ei este cumplit

Parintii lui Florin au fost supusi testului cu detectorul de minciuni, pentru ca procurorii sa poata elimina o eventuala implicare a lor in disparitie. Mama refuza sa ii ingroape fragmentele de oase gasite pana cand nu va afla adevarul despre ceea ce s-a intamplat cu baiatul ei.

Un copil in varsta de 2 ani si 3 luni dispare fara urma din fata casei. Politistii impreuna cu localnicii il cauta timp de o saptamana.

Dupa 2 ani de la disparitie gasesc cateva oase ce par a fi fost plantate la o distanta de 1,5 km de locuinta apoi claseaza cazul. Suna destul de ciudat si lasa multe semne de intrebare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si