Close sidebar
Close sidebar

De Valentine’s Day, îndulcește povestea ta de dragoste cu delicii de la Chocolat!

Luna februarie este una dintre cele mai frumoase din an, deoarece stă sub semnul iubirii. Pe 14 februarie se sărbătorește Valentine’s Day, iar pe 24 sărbătorim românește Dragobetele. Ambele sărbători sunt speciale, chiar dacă una este împrumutată, deoarece dragostea plutește în aer și parcă toată lumea devine mai fericită. Indiferent care sunt planurile tale pentru a sărbători Valentine’s Day, important este să fii lângă persoana iubită și să petreceți momente frumoase.

Andreea Stoica,


DISTRIBUIE
acest articol

După cum bine știi, de 14 februarie, cele mai populare cadouri sunt cele dulci: pralinele belgiene, prăjituri, torturi și așa mai departe. Dacă sunt și în formă de inimă, acestea vor fi primite cu și mai multe emoții. În cazul în care vrei să îi pregătești persoanei iubite o surpriză dulce de Valentine’s Day, îți recomandăm să alegi deliciile de la Chocolat. Acestea sunt realizate din ingrediente naturale, de calitate, sunt pregătite cu drag și îți vor fi livrate direct acasă, proaspete! În continuare îți vom prezenta produsele pe care le poți comanda de la Chocolat, astfel încât să îți fie mai ușor să alegi deliciile pentru Ziua Îndrăgostiților. 

În primul rând, trebuie să analizezi categoria Valentine’s Day & Dragobete, unde vei găsi cele mai frumoase dulciuri în formă de inimă sau în culorile iubirii. Astfel, poți comanda un delicios Tort Rouge et Noir, în formă de inimă, pe care îl poți personaliza cu o plăcuță cu mesaj, dacă dorești. În cazul în care tu și jumătatea ta preferați torturile cu arome de vară, mai răcoroase, atunci îți recomandăm Tort L'Ispahan, o veritabilă poveste de dragoste sub formă de inimă, realizat din blat macaron,

cremă de lychees, petale de trandafiri și zmeură, cu opțiunea de plăcuță personalizabilă.

Tort Chocolat

Nu poți sărbători Ziua Îndrăgostiților fără flori, de aceea Chocolat îți pune la dispoziție două cutii speciale, fiecare având câte 17 trandafiri roșii superbi și un tort, respectiv Tort Rouge et Noir sau Tort L'Ispahan. Astfel, nu mai trebuie să cauți florăria perfectă și să îți faci griji și pentru dulciuri: te poți bucura de livrare tort de la Chocolat cu o simplă comandă online sau telefonică. 

Delicii de la Chocolat

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dacă tu și jumătatea ta sunteți mari amatori de eclere, Chocolat are o surpriză: un produs special pentru luna iubirii: Ecler Le Baiser. Este delicat, aromat și fură inima oricui! O combinație delicioasă de cremă de vanilie, ciocolată albă, piure de zmeură și lapte de migdale. 

Ecler Le Baiser

Și prăjiturile sunt la mare căutare de Ziua Îndrăgostiților: poți alege orice prăjitură de pe site sau poți opta pentru una specială pentru această ocazie.

În acest sens, îți recomandăm Prajitura L'Ispahan, sub formă de inimă, combinația ideală între macaron, trandafiri, zmeură. 

Prajitura L'Ispahan

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ce ar fi Valentine’s Day fără praline de ciocolată? Cu siguranță îți dorești unele care să trezească emoții și care să aibă un gust desăvârșit, așa că îți propunem Pralines Amour, la 200 g sau 300 g, în formă de inimi roșii. Acestea sunt praline speciale, deoarece sunt topite și modelate în laboratoarele furnizorului oficial al Casei Regale a Belgiei. 

Pralines Amour

După cum poți vedea, Chocolat îți pune la dispoziție cele mai rafinate dulciuri pentru a sărbători corespunzător Ziua Îndrăgostiților și luna iubirii. Am vrea să știm care dintre aceste produse ți-a atras atenția în mod special și de ce! 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI