Close sidebar
Close sidebar

Dealul Lunganilor, mit sau realitate. Se arata aici fantomele soldatilor sau insusi "Diavolul"? Noi am petrecut o noapte intreaga acolo si s-a intamplat ASTA!

Colegul meu ştefan Stroe isi continua aventura prin cele mai înspăimântătoare locuri din România. A ajuns pe Dealul Lunganilor hotărât să afle cât adevăr este în legendele din zonă care spun că pe aici ar bântui fantomele unor ostaşi.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Am ajuns in comuna Lungani din jud. Iasi. Aceasta este renumita pentru dealul care ii poarta numele, dealul Lunganilor. Se spune ca aici bantuie fantome ale soldatilor, morti in primul razboi mondial din cauza tifosului. O sa mergem si noi acolo pe deal si o sa vedem despre ce este vorba

"Am venit pe dealul de aici si când am ajuns între satele astea, a ieşit, nu stiu ce dracu era, o mâţă care se repezea, când într-o parte de căruţă, când în alta.Mi-am dat seama că nu-i lucru curat şi am mânat înainte. Am făcut cruce cu limba şi am mers inainte şi a disparut de-odată.", a povestit un localnic.

Aceasta este zona de care oamenii se tem cel mai mult. Voi ramane peste noapte langa acest cimitir.

"Noaptea ies o serie de luminite. Luminite care ar insemna sufletul celor ingropati aici fara sa li se faca sfintele moaste.

Uitati-va  acolo, acel fum, vedeti? Par a fi niste suflete pierdute, ratacite.", spun oamenii.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Stefan Stroe isi aseaza tabara pe celebrul deal al Lunganilor, face focul si aventura incepe. Va trebui sa incropesc un foc, ca sa ma apar de frig. La nici 100 de metri de mine este acel cimitir unde se presupune ca e o groapa comuna cu oasele celor care au murit, iar pe acest deal, spun satenii din Goesti ca ii intalnesc pe soldati

S-a facut aproape ora 11 si o sa incerc sa merg pe aici prin imprejurimi. Recunosc, ca niciodata nu mi-a fost teama de aceste spirite sau chiar de oameni. Nu s-a intamplat nimic. Este foarte abrupt dealul de aici. Da, este foarte greu sa ma si filmez si in acelasi timp sa mi dau seama pe unde ma aflu. Aici, mi-a spus acel batran, nea Toma, acel batran care mi-a povestit ca s-a intalnit cu insusi Diavolul, intr o noapte.

Oamenii mi-au spus ca perioada critica in care ar aparea aceste fantome este intre 12 si 1 noaptea. Pentru cineva care nu are un curaj foarte mare, ar parea inspaimantator aceste tufisuri sunt destul de dese.

Daca se agata de haine ramurile astea, te cuprinde o stare de spaima.

Cred ca este ultima mea incursiune in aceasta noapte. E ora 1:20 noaptea, nu stiu daca se vede acolo. Pana acum nu s-a intamplat absolut nimic. Cred ca am incheiat aceasta misiune, aici, pe acest deal si nu este nimic in neregula.

Dupa ce a petrecut aproape toata noaptea in singuratate pe Dealul Lunganilor,  Stefan Stroe e convins ca locul nu are nimic neobisnuit, asa ca hotaraste sa si cheme echipa si sa paraseasca locul.

Nu este nici o fantoma, n-am intalnit nici una, deci, in consecinta  va spun ca este o zona linistita, absolut minunata in care m-as intoarce intotdeauna cu placere. Sunt Stefan Stroe. Pe curand

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI