Close sidebar
Close sidebar

Decizia luata de politia britanica legata de eroul de la Londra! Ce telefon a primit Florin Morariu in urma cu putin timp!

Florin Morariu va fi premiat de politia engleza

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

La mai bine de un an de la atentatele de la Londra, romanul Florin Morariu nu a fost uitat de autoritatile din Regatul Unit! Considerat un adevarat erou dupa ce a salvat 20 de persoane de focurile teroristilor, barbatul pare a fi mereu in atentia celor care decid in Anglia.

 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Florin Morariu, premiat de politia britanica! Afla de la cine a primit romanul, zilele trecute, un telefon

In urma cu o luna, Morariu a primit un fax prin care era anuntat ca va fi decorat de Regina Marii Britanii cu ordinul „The Queen’s Commendation for Bravery”.


“Am fost instiintat pe mail de aceasta distinctie. Am inteles ca premierul Theresa May a facut propunerea, iar Regina Angliei a acceptat-o. Ma onoreaza aceasta numire, dar afirm acelasi lucru. Am facut un lucru pur omenesc pe care l-as repeta daca ar fi cazul”, a spus Florin Morariu, care mai specificat si faptul ca decoratia ii va fi inmanata de reprezentantii misiunii diplomatice a Marii Britanii in Romania.

Mai mult, in urma cu putin timp, Florin Morariu a mai primit un telefon din Anglia. Seful politiei Marii Britanii ii va da o alta distinctie curajosului iesean, pe data de 21 august, la Londra!
“Evenimentul se va desfasura in cladirea Politiei si la el vor avea acces doar reporterii si fotoreporterii englezi! Apreciez ca s-au gandit din nou la mine si gestul de omenie pe care l-am facut pe London Bridge nu a fost uitat”, a declarat eroul de la Londra!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI