Chester Bennington, solistul formatiei Linkin Park, care s-a sinucis in iulie, a filmat un episod in noul sezon al celebrului show "Carpool Karaoke", insa prezentatorul James Corden declara in luna august ca familia cantaretului va decide daca acesta va fi difuzat.

"Vom aborda problema intr-o maniera dorita de familie sau de oamenii implicati in acest episod, in orce caz in felul in care vor dori ei", declara Corden pentru Associated Press.

"Nu cred ca exista un alt mod de a trata aceasta problema. Este o tragedie".

Bennington si formatia au inregistrat un episod din seria Apple Music cu actorul Ken Jeong (din filmul "Marea Mahmureala") inainte ca muzicianul sa se sinucida in iulie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Episodul va fi difuzat pe 12 octombrie, gratis, pe Facebook. Linkin Park a facut anuntul pe reteaua de socializare.

Bennington a fost gasit spanzurat, pe 20 iulie, la locuinta sa din Los Angeles, in ziua in care prietenul sau Chris Cornell, liderul trupei Soundgarden, ar fi implinit 53 de ani.
 

Chester Bennington s-a alaturat formatiei Linkin Park in 1999. Albumul de debut ”Hybrid Theory” (2000) a fost incununat de succes, primind discuri de platina in numeroase tari. El a fost urmat de ”Meteora” (2003), insa odata cu ”Minutes to Midnight” (2007) popularitatea formatiei a scazut.

Cel mai recent material de studio al trupei, ”One More Light”, a fost lansat in 2017, iar formatia urma sa inceapa luna aceasta un turneu in SUA. in 2012, Linkin Park a concertat si la Bucuresti, in turneul de promovare a albumului ”A Thousand Suns” (2010). Cele sapte discuri ale formatiei au fost vandute in peste 70 de milioane de copii in intreaga lume. Formatia a fost recompensata cu doua premii Grammy.

”Carpool Karaoke” este un segment al emisiunii ”The Late Late Show with James Corden”, difuzate de CBS, in care James Corden se plimba cu masina alaturi de cate o vedeta si canta piese cunoscute.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si