Close sidebar
Close sidebar

Decizie controversată: YouTube va bloca tot conţinutul anti-vaccinare

Cei de la YouTube vor bloca tot conţinutul anti-vaccinare, asta include toate dezinformările și informațiile false legate de vaccinul Covid-19.

Diana Bostan,

YouTube interzice conținutul anti-vaccinare

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Politica celor de la YouTube blochează conținutul ce include afirmaţiile că vaccinul pentru gripă provoacă infertilitate şi că vaccinul MMR, folosit împotriva rujeolei, oreionului şi rubeolei, poate provoca autism. 

Campaniile anti-vaccinare, interzise pe YouTube

Grupul Alphabet, compania ce deține YouTube, interzice și conținutul și tot ce are legătură cu campaniile anti-vaccinare, printre care și Robert F. Kennedy Jr. şi Joseph Mercola.

Mercola a afirmat: ”Suntem uniţi la nivel mondial, nu vom trăi în frică, vom rămâne împreună şi ne vom recâştiga libertăţile”. În timp ce Kennedy nu a răspuns încă comentariilor.

Atât cei de la YouTube, cât și cei de la Facebook și Twitter, au atras critici pentru că nu au luat măsuri din timp și au lăsat informațiile false legate de vaccin să circule în mediul online.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Eroare medicală în SUA. O fetiță de patru ani a fost vaccinată cu prima doză Pfizer, în loc de vaccinul antigripal

Suținătorii teoriilor conspirației, critică decizia YouTube

Mai multe canale de limbă germană au fost interzise pe platforma YouTube după ce au încălcat politicile companiei americane privind dezinformarea legată de Covid-19. 

Rusia a amenințat că va bloca YouTube: ”o agresiune fără precedent asupra informaţiei.”

Citeste si: Un bărbat din Suceava s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins cu o armă de vânătoare în tractor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI