La începutul acestui an, Roxana Dobre îi dăduse în judecată pe doi dintre prietenii vechi ai lui Florin Salam. Și asta pentru că, în decembrie 2017, Eugen Drăgoi, un foarte apropiat amic al manelistului, șoca opinia publică, în direct la tv, afirmând lucruri grave despre Roxana Dobre, partenera manelistului, cu care are trei copii.  

Citeste si: Florin Salam, amenințări din partea clanului Duduianu: "Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei…”

“Eu lângă Florin Salam am stat foarte mulţi ani şi am fost alături de el şi la necaz. Roxana este foarte frumoasă şi a avut o aventură cu acest bărbat pe nume Florin. Dar ea are un simţ al banului foarte bun şi amândoi bărbaţii sunt victimele Roxanei. Ea este la Praga acum. Nu ştie nimic de capul ei, iar Florin Salam doarme pe el. Ea este plecată de acasă de acum o săptămână şi a făcut asta pentru că nu-l mai suporta pe Florin Salam”, a declarat atunci Eugen Drăgoi. 

Imediat, partenera lui Florin Salam a replicat, declarând următoarele:  “Este cea mai mare mizerie si sunt scarbita de ceea ce mi se intampla. Eu si sotul meu suntem impreuna, suntem fericiti! Nu ne-am despartit! Eu cu barbatul despre care s-a scris ca as fi fugit nu mai am legatura de ani de zile. Si nici nu o sa mai am vreodata! Cu el am fost inainte sa il cunosc pe Florin si va dau cuvantul de onoare ca nu mai stiu nimic de el de ani de zile si nici nu mai vreau sa stiu

vreodata. Sunt o femeie maritata, am copii frumosi si o familie fericita! In viata mea nu mi-as insela barbatul pentru ca ma respect pe mine!", a afirmat atunci Roxana Dobre. 

Dorind probabil să pună lucrurile la punct, Roxana Dobre i-a dat în judecată în ianuarie 2020, la Tribunalul București, pe Eugen Drăgoi și pe Puiu Gheorghiu, fostul impresar al lui Salam, obiectul procesului fiind  ”acțiune în răspundere delictuală”, ceea ce înseamnă că fostul model dorea daune materiale de la cei doi pentru acuzele aduse.

Total surprinzător în context, pe 5 iunie anul curent, instanța a hotărât la ultimul termen din dosar că ”anulează cererea de chemare în judecată”,  formulă utilizată mai ales atunci când partea considerată vătămată își retrage plângerea și renunță la pretenții. 

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si