Alexandru va lua o decizie radicală în ceea ce privește relația pe care o are o Bianca. Concurentul izbucnește în lacrimi, iar despărțirea lor aduce și mai multă suferință. 

Citește și: Aisa este deranjată de glumele lui Patrick. Ce a avut roșcata să-i reproșeze

Cei doi au trecut prin momente dificile și au încercat să găsească o cale prin care să se înțeleagă și relația lor să funcționeze.

Cei doi se vor întâlni în camera roșie, în cursul emisiunii de sâmbătă, unde vor discuta despre blocajul pe care l-au avut și cum nu pot merge mai departe. Concurentul va izbucni în lacrimi, iar cei doi vor decide să pună punct relației pe care o au.  

Citește și: Radu, în lacrimi: „Mi-e foarte frică! Am sunat la Poliție și nu știm nimic de ea!”/ Ce dezvăluiri i-a făcut Cristinei?

Aisa este deranjată de glumele lui Patrick. Ce a avut roșcata să-i reproșeze

În ediția de azi, Larisa și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Aisa a preferat să vorbească cu Patrick în grădină și să lămurească anumite glume. De câteva zile, Aisa încearcă să vorbească cu  Patrick, însă nu a avut ocazia. Aceasta este deranjată de anumite glume făcute de Patrick.

Patrick a ținut să menționeze că totul a fost în glumă și că nu vrea ca telespectatorii să înțeleagă altceva.

Laurențiu le descrie pe fetele din "Casa Iubirii" cu un singur cuvânt. "Ești dorința mea interzisă"

Concurenții din "Casa Iubirii" se descriu într-un singur cuvânt. Laurențiu se schimbă la față când o vede pe Lorena: "Viața mea!", spune el. Este oare serios?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Laurențiu este foarte vocal în ultimul timp, dar și foarte indecis în ceea ce le privește pe fetele din "Casa Iubirii".

Citește și:  Radu, în lacrimi: „Mi-e foarte frică! Am sunat la Poliție și nu știm nimic de ea!”/ Ce dezvăluiri i-a făcut Cristinei?

Concurentul din "Casa Iubirii" este provocat să le descrie pe fete într-un singur cuvânt și ele, la rândul lor, fac același lucru.

Aisa l-a băgat de tot în ceață pe Laurențiu. L-a deschis că fiind "eclectic", un cuvânt ce nu prea se regăsește în vocabularul tânărului nostru.

"M-ai rupt", îi răspunde Laurențiu.

Despre Ambra, Laurențiu spune că o vede că pe o "căprioară mică" sau Bamby din desene animate, iar ea, la rândul ei, îl face "orgolios".

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ea a explicat că așa l-a văzut ea la televizor. 

Citește și:  Bianca susține că a descoperit care este strategia Aisei. Cele două concurente sunt la cuțite

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si