Magistraţii Tribunalului Olt au decis să prelungească, miercuri, mandatul de arestare al acestuia cu încă 30 de zile. Astfel, noul mandat de arestare rămâne valabil până pe data de 24 octombrie.

Decizie șoc pentru Gheorghe Dincă. Mandat de arestare până pe 24 octombrie

Citeste si: Monstrul din Caracal declarație șoc către colegii săi de celulă: „Rămășițele din pădure nu sunt ale Luizei!”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Florentina Stana, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt, a precizat că decizia poate fi atacată cu apel, însă Gheorghe Dincă a precizat deja prin intermediul avocatului său că nu va contesta decizia.

Monstrul din Caracal a reconstituit cazul Alexandrei şi al Luizei

Anunţul făcut de magistraţi vine la doar o zi după ce, luni şi marţi, Gheorghe Dincă, alături de anchetatori, au reconstituit cazurile Alexandrei şi al Luizei.

Decizie șoc pentru Gheorghe Dincă. Mandat de arestare până pe 24 octombrie

Citeste si: Gheorghe Dincă va ajunge astăzi la Tribunalul Olt. Ce decizie au luat procurorii

Acesta a fost pus să le arate procurorilor cum a procedat în fiecare caz în parte, dar şi să arate ce le-a făcut celor două fete.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, șocat de mama Alexandrei: ”Mi-a făcut o surpriză uriașă! A strâns 2000 de semnături pentru candidatura mea”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si