Dupa concurs, Paula Rad a incercat de cateva ori sa cante pe scena unor opere din tara, insa fara succes. A obtinut cateva contracte in cafenele si mici sali de spectacole, asa ca a inceput sa cante la diverse evenimente. Insa, in aceste situatii, muzica de opera nu este apreciata. Asa ca Paula Rad a luat decizia sa-si schimbe repertoriul.

“Acum nu mai cant opera, cant mai mult genuri precum jazz, muzica de film, pop opera, muzica usoara, aleg de fiecare data piese care imi plac si care mi se potrivesc.


Imi doresc sa cant mai mult la evenimente, imi doresc sa colaborez cu diferite trupe, cu artisti consacrati care sa imi ofere oportunitatea de a invata mai mult si de a fi pe scena, sa cant oriunde pentru a ma putea bucura de prezenta oamenilor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Imi doresc sa colaborez cu un studio, mi-as dori sa inregistrez cateva piese. Imi doresc sa cant in cat mai multe orase din tara. Sper sa  cunosc oamenii potriviti care sa ma ajute sa imi indeplinesc visurile”, a declarat recent Paula Rad.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si