Close sidebar
Close sidebar

Declaratia controversata a unui cantaret celebru din Romania: "Imi place Hitler! Mi se pare senzational cum a devenit din nimic un tiran"

Florin Ristei, un cantaret indragit din Romania, a facut o declaratie controversata despre Hitler.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intr-un interviu acordat VIVA!, Florin Ristei sustine ca este fan Hitler si ca i se pare ca este un personaj istoric care ii place.

"Imi place istoria insa nu prea o cred. Daca ar fi sa aleg, Hitler este un personaj istoric care imi place. Chiar acum ma apuc sa citesc "Mein Kampf". Mi se pare senzational cum a devenit din nimic un tiran", a spus Florin Ristei.

Declaratia lui a starnit cateva controverse.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Acum, pe bune, nu putem pretinde tuturor cantaciosilor sa inteleaga ceva din Istorie. Nu putem pretinde lui Ristei sa auda de Hitler. Iertata fie-mi cultura, nici eu nu am auzit de Ristei, inainte de a ma suna un prieten socat de declaratia sa. Dar cultura mea generala in materie de cantaciosi de la radiourile de azi este spre zero, deci nu e relevant.


Ce nu inteleg eu e altceva: esti ditamai casa de discuri, ai angajat oameni de Pr, ai un agent care se ocupa de artist. Bai, frate, daca vezi ca omul nu are mobilata partea de sus, mansarda, de ce il lasi sa vorbeasca liber? De ce il lasi sa se compromita in halul asta?
", scrie site-ul cronicipebune.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI