Close sidebar
Close sidebar

Declaratie socanta a unui premier, catre jurnalisti: "Unii dintre voi sunt prostituate murdare si stiu ce spun"

Premierul slovac Robert Fico i-a jignit miercuri pe jurnalistii prezenti la conferinta sa de presa saptamanala, calificandu-i pe unii dintre ei "prostitute murdare, antislovace" atunci cand a fost întrebat în legatura cu acuzatiile de trucare a licitatiilor publice legate de evenimentele culturale prilejuite de presedintia slovaca a Consiliului Uniunii Europene, relateaza Reuters.


DISTRIBUIE
acest articol

Seful guvernului de la Bratislava are o relatie proasta cu presa care îl critica pe el personal sau guvernul sau, refuzand sa raspunda întrebarilor anumitor jurnalisti si, în unele cazuri, actionand în instanta organizatiile media respective.

În conferinta de presa desfasurata miercuri dupa sedinta de guvern, Robert Fico a devenit nervos atunci cand a fost întrebat despre acuzatiile facute duminica de catre Zuzana Hlavkova, o membra a echipei desemnate de Ministerul de Externe cu organizarea de evenimente culturale ocazionate de presedintia slovaca a Consiliului UE (asigurata în a doua jumatate a acestui an), si de catre organizatia Transparency International.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

''Unii dintre voi sunt prostituate murdare, antislovace, si stiu ce spun. Voi nu informati, voi va luptati cu guvernul'', le-a spus Fico jurnalistilor.

În aceeasi conferinta de presa, ministrul de externe Miroslav Lajcak a respins acuzatiile. ''Totul a fost conform legii si bugetul alocat pentru presedintia slovaca a Consiliului UE nici macar nu va fi cheltuit integral'', a spus Lajcak.

Sursa: Agerpres

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI