Preotul din Iași a devenit cunoscut după ce a „călcat strâmb”. El a păcătuit cu soția unui enoriaș. Alexandra are 26 de ani și a decis să povestească cum s-a întâmplat totul. Tânăra a trecut prin clipe de coșmar după ce soțul ei a descoperit ce se petrece.

Citește si: Întâmplare fără precedent. Un bărbat, din Iași, a fost înșelat de soție cu preotul care i-a cununat: „M-ai cununat, tu mă divorțezi!”

Alexandra s-a iubit cu preotul din sat, în timp ce soțul muncea în străinătate. Femeia a recunoscut acum povestea de dragoste dintre ea și preotul Bogdan Orzetic, din Scobâlțeni. Ea a făcut dezvăluiri inedite despre relația avută cu părintele.

Iubire interzisă între preot și Alexandra

Ieșeanca a mărturisit că totul a început la spovedanie. În acele momente, preotul a întrebat-o lucruri personale despre căsnicia pe care o are cu soțul ei. Alexandra a ținut să precizeze că îi plăcea să vorbească cu preotul Bogdan Orzetic, mai ales pentru că o asculta cu atenție.

„Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie… Atunci m-a întrebat cum sunt cu soțul meu, dacă avem relații, ce facem, cum facem… Nu știu de ce, dar i-am spus… Îmi plăcea, așa, să vorbesc cu el, să-i povestesc, vedeam că-i place”, a

mărturisit Alexandra, amanta preotului, pentru bzi.ro.

Citește si: VIDEO| În război cu ”părintele șaolin”: o enoriașă face acuzații grave

În urma spovedaniei, cei doi s-au cunoscut mai bine și a urmat o poveste de amor. Ei au început să discute la biserică, apoi continuau la telefon. Principalul subiect dintre cei doi era ceea ce făcea Alexandra cu soțul ei seara. Nu a trecut mult timp și s-au întâlnit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alexandra a dezvăluit că a fost atrasă cel mai mult de preot datorită ochilor lui albaștri, dar și a felului în care arată.

La început, tânăra a luat totul drept o „joacă”. Ea a fost cucerită de preot atunci când acesta a mărturisit că între el și soția lui nu ar mai exista nimic.

Citește si: VIDEO- Ceremonie de invocare a ploii, în Buzău. Preoții s-au rugat împreună cu localnicii

„Vorbeam la telefon cu el și la fel îi povesteam ce făceam cu soțul seara… După ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată, așa… A fost ca o joacă. Popa îmi spunea că nu mai face lucruri cu preoteasa și cam asta a fost… Ne-am întâlnit și… s-a ajuns unde s-a ajuns”, a mai spus femeia, pentru sursa citată mai sus.

Alexandra a confirmat relația cu preotul din sat, iar când soțul Gheorghe a aflat a lovit-o cu cruzime. Tânăra susține că a fost bătută tare de partenerul ei de viață, care i-ar fi spus că și ea trebuie să sufere cum a făcut-o el când a aflat că este înșelat cu preotul.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Eu nu știu de ce m-a bătut, eu am recunoscut că am fost cu popa. Cred că soțului a început să-i placă să mă bată, mă gândesc… Nu știu ce să mai zic. Oricum, m-a bătut rău, eram plină de vânătăi, chiar și acum mai am. El mi-a spus că trebuie să sufăr și eu cum a suferit el atunci când a aflat că îl înșel cu popa”, a adăugat tânăra.

Bărbatul a lovit-o trei zile la rând. El a mers acasă la preot și i-a cerut suma de 20.000 de euro pentru a nu face public ceea ce aflase. Cei doi bărbați s-au înțeles la suma de 10.000. Preoteasa a aflat totul așa că i-a dat ideea soțului de a organiza un flagrant. Gheorghe este acum acuzat de șantaj și are ordin de restricție. El nu mai are voie să se apropie de soția Alexandra.

Citește si: Alexandra, amanta preotului din Iași, a spus cum a ajuns să uite de cele sfinte: „M-a întrebat cum sunt cu soțul meu, ce facem, cum facem”

Tânăra a povestit tot ce s-a întâmplat între ea și preot, dar nu poate înțelege din ce motiv a reacționat soțul ei într-un mod agresiv, mai ales pentru că ea și-a recunoscut greșeala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si