Close sidebar
Close sidebar

Amanta preotului a recunoscut totul: „Am început să vorbim la spovedanie. Îmi plăceau ochii lui albaștri”

Amanta preotului, din Iași, a dat cărțile pe față. Alexandra a confirmat relația extraconjugală pe care a avut-o cu fața bisericească.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Preotul din Iași a devenit cunoscut după ce a „călcat strâmb”. El a păcătuit cu soția unui enoriaș. Alexandra are 26 de ani și a decis să povestească cum s-a întâmplat totul. Tânăra a trecut prin clipe de coșmar după ce soțul ei a descoperit ce se petrece.

Citește si: Întâmplare fără precedent. Un bărbat, din Iași, a fost înșelat de soție cu preotul care i-a cununat: „M-ai cununat, tu mă divorțezi!”

Alexandra s-a iubit cu preotul din sat, în timp ce soțul muncea în străinătate. Femeia a recunoscut acum povestea de dragoste dintre ea și preotul Bogdan Orzetic, din Scobâlțeni. Ea a făcut dezvăluiri inedite despre relația avută cu părintele.

Iubire interzisă între preot și Alexandra

Ieșeanca a mărturisit că totul a început la spovedanie. În acele momente, preotul a întrebat-o lucruri personale despre căsnicia pe care o are cu soțul ei. Alexandra a ținut să precizeze că îi plăcea să vorbească cu preotul Bogdan Orzetic, mai ales pentru că o asculta cu atenție.

„Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie… Atunci m-a întrebat cum sunt cu soțul meu, dacă avem relații, ce facem, cum facem… Nu știu de ce, dar i-am spus… Îmi plăcea, așa, să vorbesc cu el,

să-i povestesc, vedeam că-i place”, a mărturisit Alexandra, amanta preotului, pentru bzi.ro.

Citește si: VIDEO| În război cu ”părintele șaolin”: o enoriașă face acuzații grave

În urma spovedaniei, cei doi s-au cunoscut mai bine și a urmat o poveste de amor. Ei au început să discute la biserică, apoi continuau la telefon. Principalul subiect dintre cei doi era ceea ce făcea Alexandra cu soțul ei seara.

Nu a trecut mult timp și s-au întâlnit.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alexandra a dezvăluit că a fost atrasă cel mai mult de preot datorită ochilor lui albaștri, dar și a felului în care arată.

La început, tânăra a luat totul drept o „joacă”. Ea a fost cucerită de preot atunci când acesta a mărturisit că între el și soția lui nu ar mai exista nimic.

Citește si: VIDEO- Ceremonie de invocare a ploii, în Buzău. Preoții s-au rugat împreună cu localnicii

„Vorbeam la telefon cu el și la fel îi povesteam ce făceam cu soțul seara… După ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată, așa… A fost ca o joacă. Popa îmi spunea că nu mai face lucruri cu preoteasa și cam asta a fost… Ne-am întâlnit și… s-a ajuns unde s-a ajuns”, a mai spus femeia, pentru sursa citată mai sus.

Alexandra a confirmat relația cu preotul din sat, iar când soțul Gheorghe a aflat a lovit-o cu cruzime. Tânăra susține că a fost bătută tare de partenerul ei de viață, care i-ar fi spus că și ea trebuie să sufere cum a făcut-o el când a aflat că este înșelat cu preotul.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Eu nu știu de ce m-a bătut, eu am recunoscut că am fost cu popa. Cred că soțului a început să-i placă să mă bată, mă gândesc… Nu știu ce să mai zic. Oricum, m-a bătut rău, eram plină de vânătăi, chiar și acum mai am. El mi-a spus că trebuie să sufăr și eu cum a suferit el atunci când a aflat că îl înșel cu popa”, a adăugat tânăra.

Bărbatul a lovit-o trei zile la rând. El a mers acasă la preot și i-a cerut suma de 20.000 de euro pentru a nu face public ceea ce aflase. Cei doi bărbați s-au înțeles la suma de 10.000. Preoteasa a aflat totul așa că i-a dat ideea soțului de a organiza un flagrant. Gheorghe este acum acuzat de șantaj și are ordin de restricție. El nu mai are voie să se apropie de soția Alexandra.

Citește si: Alexandra, amanta preotului din Iași, a spus cum a ajuns să uite de cele sfinte: „M-a întrebat cum sunt cu soțul meu, ce facem, cum facem”

Tânăra a povestit tot ce s-a întâmplat între ea și preot, dar nu poate înțelege din ce motiv a reacționat soțul ei într-un mod agresiv, mai ales pentru că ea și-a recunoscut greșeala.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI