Devenita cea mai varstnica mama din lume, in 2006, dupa ce a dus o sarcina la bun sfarsit si a dat nastere unui copil, la varsta de 66 de ani, Adriana Iliescu este de departe cea mai atipica pensionara din Romania. Ajunsa acum la 79 de ani, la varsta la care alti septagenari se odihnesc dupa o viata de munca, sunt bunici sau strabunici, Adriana Iliescu iese din tiparele normale ale unui pensionar obisnuit.

Ea face teme cu fiica sa si se pregateste temeinic pentru testele de Evaluare Nationala pe care Eliza le va sustine in vara anului urmator.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Din pacate, bani de meditatii nu exista, iar mama si fiica se descurca cum pot. Din cauza situatiei financiare delicate a familiei lor, micuta este nevoita sa studieze singura, acasa, ajutata si indrumata de mama sa care nu si-ar permite cheltuieli in plus. 

                                                                                                     Citeste continuarea in

pagina urmatoare 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si