Mihaela Anghele este studenta de 21 de ani care a murit la Galați. Tânăra era studentă în anul trei la Facultatea de Medicină. Ea a murit după două săptămâni de chinuri. Mama fetei acuză medicii că i-au greșit diagnosticul și a făcut și primele declarații. Carmen Anghele este îngenuncheată de durere după pierderea fetei.

Citeste si: Doi părinți și-au torturat și ucis fiica de șase ani. Copila a murit într-o cușcă de câini

Tânăra a ajuns la spital cu dureri mari de spate. Lucrurile au luat o altă întorsătură, iar după două săptămâni Mihaela a decedat.

Ce a transmis Carmen Anghele- mama studentei moarte la Galați

Mama Mihaelei Anghele este îngenuncheată de durere. Fiica sa a decedat după două săptămâni de chin. Mihaela a ajuns la spital pe data de 28 octombrie și a aşteptat şase ore până să i se pună un diagnostic.

„I s-a spus că are lombosciatică, fără ca medicul să se apropie de ea. Un diagnostic greşit. Ne-au trimis acasă cu tratament, însă durerile nu s-au oprit. Vineri, fata mi-a spus: Sâmbătă dimineaţă, pe la ora 10.00, am venit din nou la urgenţe. O asistentă de acolo ne-a spus: Au chemat iar doctorul, acelaşi diagnostic, tot aşa, pus de la distanţă: lombosciatică. I s-a dat Indomentacin şi o trimitere către RMN”, a

povestit Carmen Anghele, mama tinerei, conform Antena 3.ro.

Citeste si: Crimă înfiorătoare în Botoșani: o tânără și-a lovit fratele imobilizat la pat până l-a ucis

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tânăra a fost trimisă acasă alături de mama sa. La scurt timp după ce au ajuns acasă, starea ei de sănătate s-a agravat. Sâmbătă dimineață, cele două au mers din nou la spital, în condițiile în care tânăra descoperise că are o umflătură.

Atunci, o doctoriță și-a dat seama că diagnosticul pus de colegii săi era unul greșit. Abia sâmbătă, medicii și-au dat seama ce are, după ce a ajuns la urgențe cu dureri cumplite.

Carmen Anghele este devastată de durere

Conform mamei tinerei, de atunci ar fi început un adevărat calvar, la scurt timp după ce doctorița ar fi strigat, disperată: „Chemaţi repede chirurgul pentru că fata asta o să moară”.

În acele clipe, medicul chirurg s-ar fi comportat extrem de urât cu cele două. Pe Carmen Anghele ar fi dat-o afară din cabinet, iar fiicei sale, care acuza dureri groaznice, i-ar fi spus că nu face altceva decât să se alinte.

declarații mama studentei moarte la galați

Studenta din Galați, moartă la spital.

[Sursa foto: Facebook]

„Ea având dureri mari, nu a putut sta la consult. S-a supărat, a aruncat mănuşile. Eu i-am zis să-i dea un un calmant, poate o ajută... şi atunci a început să ţipe la mine. Apoi, i-a spus fetei că dacă nu o operează, o să moară. Atunci fata s-a speriat şi a început să plângă. Nu mai respira, s-a învineţit... Am plecat acasă, însă duminică, la ora 4.00,

m-am întors cu ea... Voma şi făcea temperatură”, a mai spus mama fetei, potrivit aceleiași surse.

Citeste si: VIDEO- Ani sacrificați ca să se întoarcă acasă

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Puse pe alte drumuri, Carmen și Mihaela au așteptat o zi întreagă pentru rezultatul testului PCR. Femeia nu a mai putut sta cu mâinile în sân și a cerut transferul fetei, însă i-a fost refuzat. Pe data de 14 noiembrie, Mihaela, studenta de 21 de ani, a murit.

„A ieşit din operaţie, dar mi-au spus că este în stare gravă şi nu se ştie dacă rezistă. Vineri am fost la domnul doctor, care mi-a spus că nici în ziua de astăzi noi nu ştie cu exactitate diagnosticul fetiţei. Duminică la ora 11.00, analizele ei erau bune, iar după operaţie analizele era dezastruoase… iar a doua zi au început să-i apară Ecoli şi Klebsiell, care ştiu că este infecţie intraspitalicească, i-au cedat organele, au intubat-o. Am cerut transfer de foarte multe ori, mi-au spus că este netransportabilă, că dânşii nu semnează, mi-au spus să o iau eu pe semnătură… dar vă daţi seama eu ca mamă... Mi-a fost teamă”, a mai povestit femeia.

Citeste si: Mama Mihaelei, studenta care a murit cu zile, face mărturisiri dureroase: ”Fetița nu mi-o aduce nimeni înapoi”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si