Individul de origine marocană este principalul suspect al crimei. Bărbatul a declarat că în acea noapte a mai văzut alte două persoane în casă. În prezent, se consideră nevinovat.

Citeste si: VIDEO| Principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Iași, capturat la Roma

Ahmed Sami El Bourkadi, bărbatul care este vizat în prezent ca principalul suspect al crimei din Iași susține că au mai fost persoane în casă în acea noapte și acesta se consideră nevinovat.

Tânărul era student la medicină și nu a fost de acord cu arestarea preventivă care a fost luată cu câteva zile înainte, dar răspunsul final va fi decis de către judecători.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Întâmplare neobișnuită la Brașov. Un bărbat a tăiat porcul în casă din cauza frigului

Cine se mai afla în casă în momentul crimei

Ahmed a mărturisit că a fost în casa celor doi tineri uciși, însă doar pentru a recupera un hanorac pe care îl uitase. Bărbatul a anunțat că în acel moment în casă se mai aflau două persoane, iar când a încercat să ia legătura cu colegul de facultate, acesta nu a mai dat niciun semn.

declarații marocanul criminal de la iași

Cine este vinovat pentru săvârșirea crimei de la Iași?!

[Sursa foto: Google]

Studentul va fi supus unor audieri în momentul în care va ajunge în țară, iar în cursul zilei de marți bărbatul ar putea ateriza în România.

Citeste si: Victimele dublei crime au luptat cu agresorul

Apartamentul lui, care se află lângă Universitatea de Medicină din Iași a fost percheziționat, iar acolo s-au găsit doi saci care ar putea conține probe în legătură cu acest caz.

În prezent, ancheta este în curs de desfășurare, iar polițiștii încearcă să afle care a fost motivul crimei și cine a luat parte la acest lucru.

Marocanul vrea să ajungă în țară în cel mai scurt timp pentru a putea fi audiat de anchetatori. El este de părere că nu este implicat în această crimă și are propria poveste pentru tot ce s-a întâmplat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si