Cu o gluga pe cap si cu fata ferita de camerele de luat vederi Raluca Birsan se furiseaza in propria casa. La 24 de ore de cand a inceput sa ploua cu acuzatii la adresa ei, impostoarea din Spitalul Judetean Ilfov refuza sa explice de ce a pus in pericol vietile a sute de pacienti. Nici mama asa zisei doamnei doctor nu este mai comunicativa.

Citeste si: Un adolescent de 15 ani din Vrancea a murit după ce s-a răsturnat cu mașina furată de la tatăl său

Pacientii acestei doctorite false sunt socati de ce au patit

Singurii care nu mai pot sa taca in acest caz cutremurator sunt pacientii. Oameni de buna credinta care nu si-au imaginat nicio clipa ca viata le-a fost pusa in pericol de aceasta tanara inconstienta. "Am ramas insarcinata in 2014 si pe tot parcursul sarcinii am fost sub observatia doameni doctor Roxana Dragu..iar Raluca Birsan era mana ei dreapta", ne spune o pacienta

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Desi avea doar 25 de ani pe vremea aceea, tanara impostoare indraznea nu doar sa se joace de-a asistenta ci mergea si mai departe. Dadea tratamente dupa ureche tinerelor mame, punand astfel sanatatea pacientelor, dar si a bebelusilor in pericol. "La telefonul doamnei doctor numai ea raspundea. Odata chiar mi-a fost foarte rau si ea mi-a zis sa iau agocalmin, ceea ce am aflat ca nu trebuiau sa iau", spune femeia.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Momente dramatice pentru fratele lui Mirel Rădoi! ”Era să moară pe drum! Două ore s-au chinuit medicii de la salvare cu el”

Inconstienta Ralucai Birsan nu cunostea limite

Se angaja chiar in manevre complexe in sala de operatie, de fiecare data cu acordul medicului. "Iar pe 2 aprilie cand am nascut..bineinteles ca a fost prezenta si in timpul operatiei… Doamana doctor a plecat si a ramas ea sa-i termine treaba inclusive sa ma coasa puteam sa vad tot ce se intampla acolo. La nivelul cusaturii dupa ce s-a vindecat am ramas cu o usuoara umflatura deasupra operatiei, dar este usor inestetica, este din cauza incompetentei ei", explica cu groaza pacienta

Citeste si: Alex Velea e disperat! Oferă recompensă de 10.000 de euro celui care îi aduce acest lucru! Anunțul care a pus lumea artistică pe jar!

Nu mai putin de 10 ani Raluca Barsan a consultat, cusut si bandajat sute de paciente dupa operatiile de cezariana, in baza unei diplome false, iar in felul acesta impostoare reusea sa-si asigure si un venit lunar. "Eu dansei i-am dat 200 de lei dupa operatie. La ecografie mereu imi spunea 100 de lei costa ecografia si 100 de lei dadeam. Bani pt care nu primeam bon sau chitanta."

, spun cei pacaliti

Ministrul Sanatatii sustine ca nimic nu ar fi fost posibil fara complicitatea colegilor, iar de aceeasi parere este si aceasta pacienta care recunoaste ca abia acum realizeaza prin ce pericol a trecut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si