Close sidebar
Close sidebar

Declaraţiile INCREDIBILE ale surorii lui Costin Gheorghe după ce "faimoşii" au pierdut vila! Ana face dezvăluiri şocante despre fratele ei! "Dormea sub pat sau în curte, pe iarbă!" EXCLUSIV!

Sora lui Costin Gheorghe, dezvăluiri şocante despre "faimos"! Vezi ce spune frumoasa Ana Pîrvulescu!

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Sezonul al treilea al emisiunii fenomen Exatlon a înregistrat un record absolut. Concurenţii de la "Războinici" au stat la baracă timp de trei luni, toate meciurile pentru vilă fiind câştigate, până în urmă cu două zile, de "faimoşi".

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ei bine, duminica trecută, tinerii în albastru au reuşit să învingă şi s-au mutat pe proprietatea de lux la care tânjeau de la începutul competiţiei. Fanii lui Gabi Nedelcu, Alex Stoica, Nicoleta Luncă and Co. scriu pe reţelele de socializare că schimbarea locativă îi va descuraja mult pe "faimoşi". Rudele acestora îi contrazic însă!

Sora lui Costin Gheorghe, dezvăluiri şocante despre "faimos"! "Făcea baie la gârlă şi mânca de multe ori coajă de pâine uscată"

Ana Pîrvulescu, sora lui Costin Gheorghe, unul dintre cei mai buni concurenţi din Republica Dominicană, a declarat, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro că, după părerea ei, baraca nu va afecta moralul echipei "roşii" şi nici determinarea ei.

" La Exatlon e ca în viaţă, nu poţi avea tot timpul lux sau nu ţi se pot întâmpla doar lucruri bune...Noi

provenim dintr-o familie modestă, am trăit la ţară și haideți să vă spun un secret... În zilele în care era foarte cald, pentru că nu aveam aer condiționat, iar noi dormeam toți trei în pat, de cele mai multe ori ne trezeam speriați dimineaţa.. Îl găseam pe Costin dormind sub pat sau în curte, pe iarbă.. și nu m-a mirat absolut deloc când și-a scos patul afară în zilele petrecute la coteț.
Costin se va obișnui pentru că nu s-a născut în lux și nu a locuit la vilă până acum, în viața de zi cu zi... E crescut la țară și la trei ani alerga desculț prin fânul abia cosit, făcea baie la gârla și mânca de multe ori coajă de pâine uscată, ca să nu vină acasă și să piardă timpul de joaca la masă..."
, a declarat Ana Pîrvulescu pentru WOWbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI