Tragicul eveniment a ajuns inclusiv la urechile unui salvamar care a povestit pericolul la care se supun oamenii care intră noaptea în apă în stațiunea îndrăgită de tinerii nonconformiști.

Citeste si: Mihai Constantinescu, de peste 50 de zile în comă. Ce şanse mai are artistul

Citeste si: Ce pensie are fostul președinte Ion Iliescu

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Sfârșitul dramatic al tinerei i-a adus aminte salvamarului de momentul în care el însuși era să-și piardă viața înecat în apele mării.

Dumnezeu s-o ierte… am fost salvamar acolo, în Vamă… Și seara mă distram și eu… Și am zis să fac baie beat… Ce-a mai mare greșeală… curenți puternici… m-am târât pe la fund cu ultimile puteri… și am ieșit la timp. Nu faceți baie în mare beți, mai ales la Vamă!!!! (…). Aproape în fiecare dimineață găseam un mort… că, na, se îmbătau și baie acolo unde faci, un pas si trece de cap… și curenti puternici rău. Și așa se duc… multumesc Lui Dumnezeu că mi-a dat putere. 18 ani aveam și eu… pe vremea aia…”, a scris tânărul în comentariile lăsate la o postare despre Mădălina Banu.

Citeste si: Atenţionare de călătorie pentru Grecia. Lista insulelor periculoase

Citeste si: Un sportiv celebru, găsit mort în camera de hotel înaintea unui meci

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si