Mihai Constantinescu este interant, de peste 50 de zile, în continuare la Spitalul Floreasca din București după ce a fost găsit inconștient de soția sa Simona Secrier.

Citeste si: Vești proaste despre Mihai Constantinescu! "Al doilea element este hemoragia cerebrală"

În acest moment, starea de sănătate a cântărețului nu le permite medicilor să îl transporte la o clinică din străinătate așa cum ar dori familia și apropiații săi.

Mihai Constantinescu.  Dacă iese din comă, Mihai Constantinescu are 1% șanse să ducă o viață normală. Medicii cred că, dacă și-ar reveni, ar putea suferi și o hemoragie cerebrală. Ceea ce ar complica şi mai mult lucrurile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Mihai Constantinescu, ţinta revoltei internauților. Sorina Pintea a izbucnit

Mihai Constantinescu.  „Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului .Această este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.”,

a declarat medicul cardiolog Ștefan Drăgulescu.

Daca iese din coma, Mihai Constantinescu are 1% sanse sa duca o viata normala. Ba mai mult, medicii cred ca, daca si-ar reveni, ar putea suferi si o hemoragie cerebrala.

Mihai Constantinescu.  „Al doilea element este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un tratament anterior anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut? Sunt convins că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai benefic în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este foarte îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii”, a completat specialistul.

Mihai Constantinescu a fost internat în spital, în dimineaţa zilei de 13 mai, în jurul orei 5.00, după ce a suferit un stop cardiorespirator.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si