Deea de la „Puterea Dragostei” își pune silicoane. Tânăra a anunțat deja pe contul ei oficial de socializare. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D, în vârstă de 23 de ani, speră să-și găsească fericirea din nou. Deea s-a mutat acum în București și iese des afară cu prietena sa bună Andra Volos. Cele două prietene sunt de nedespărțit.

Citeste si: Marinescu și Alexandra se duelează pe traseele de la Survivor România

deea de la puterea dragostei își pune silicoane
Andreea Ardelean de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fosta iubită a lui Ricardo de la „Puterea Dragostei” a anunțat că s-a mutat definitiv în Capitală și că nu mai există cale de împăcare între ea și fostul iubit. Șatena a menționat că planurile ei pentru vara aceasta este să se bucure de tot ceea ce i se întâmplă. De asemenea, Deea afirmă că nu are pe nimeni în viața ei, în prezent și că nu ar accepta un bărbat mai mic decât ea: „Bărbații sunt mult mai imaturi decât femeile, deci nu aș accepta să fie mai mic!”.

Citeste si: Nicos de la „Puterea Dragostei” în război cu Bianca Comănici. De la ce a pornit totul

Deea de la „Puterea Dragostei” a transmis: „Îmi plac bărbații simpli și cu simțul umorului, cred că e cel mai important.”. Andreea Ardelean vrea să iubească din nou, pentru a trece peste relația cu Ricardo.

Citeste si: Ea este iubita lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. Cum au fost surprinși amorezații

Deea și Ricardo de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit

Deea Ardelean și Ricardo Filip au luat-o pe drumuri diferite. Cei doi tineri s-au cunoscut în casa dragostei și de atunci au format un cuplu de lungă durată. Ei au locuit împreună și erau de nedespărțit. Deși aveau multe planuri de viitor, au ales să se despartă. Deea a menționat că a suferit după această relație și că a durut-o faptul că aveau un animal de companie luat împreună și acum a rămas la el. Atât Deea, cât și Ricardo de la „Puterea Dragostei” sunt singuri. Cei doi au declarat că nu mai există nicio șansă de împăcare.

Citeste si: Surpriză de proporții! Mama unei concurente de la Puterea Dragostei este însărcinată!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si