Close sidebar
Close sidebar

Imagini inedite la Marea Neagră. Delfinii prietenoși au înotat alături de oameni

Imagini de senzație au fost surprinse zilele trecute la Marea Neagră. Mai mulți delfini au fost filmați în timp ce înotau în apropiere de oameni.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pandemia de COVID-19 și sistarea anumitor activități a ajutat natura. Ecosistemul Mării Negre dă semne că își revine. Se pare că peștii s-au înmulțit considerabil, așa că mamiferele marine au început să înoate mai aproape de țărm pentru a se hrăni.

În urmă cu câteva zile, un grup de delfini au fost văzuți în apropiere de o barcă. Un om care se plimba, prin împrejurimi, a sărit în apă. Delfinii nu s-au speriat de gestul bărbatului, ci au continuat să se plimbe alături de om. Delfinii s-au jucat minute în șir lângă barcă, iar oamenii au continuat să-i filmeze.

Imagini inedite la Marea Neagră. Delfinii prietenoși au înotat alături de oameni

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Se vede în primul rând în comportamentul delfinilor, vin la mal, vin tot mai des și în număr tot mai mare. Marea Neagră are o capacitate trofică mare, are cinci fluvii care aduc substanțe trofice pentru diferite specii, cum este scrumbia. Condițiile sunt ideale pentru reproducere și am rezolvat și cu poluarea pentru că acesta a fost un factor important. La rândul lor, pescarii recunosc că anul acesta au adus la mal unele dintre cele mai mari capturi.

În plase, s-au prins chefali, hamsie, stavrid și scrumbie. Am observat inclusiv la taliene că în primăvara asta a fost foarte multă hamsie.Calcanul, până în 15 aprilie, s-a prins destul de bine. Au început să se refacă stocurile de pește datorită faptului că nu a mai fost poluare. Poate și traficul în Marea Neagră a fost mai scăzut. S-a văzut faptul că este din ce în ce mai mult pește.”,
a explicat Adrian Bâlbă, director al complexului Delfinariu Constanța.

Citeste si: Măsuri drastice anunțate în Bulgaria, după ce numărul cazurilor de coronavirus a crescut

Citeste si: ȘOCANT! Ce a spus fiul lui Brigitte la Poliție după ce a fost acuzat că și-a bătut mama și i-a furat mașina! ”Nu mă cheamă Pastramă, sunt un orfan exportat la București de la 14 ani”

Citeste si: Răsturnare de situație! Brigitte Pastramă a fost bătută de fiul său, nu de soț! Primele declaraţii: "S-a drogat si m-a jefuit. Mi-au furat chiar şi maşina"

Citeste si: S-a anuntat al doilea val de infectari cu coronavirus: "Initial am estimat ca se va intampla toamna sau iarna. Estimarea s-a dovedit a fi gresita."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI