Close sidebar
Close sidebar

Delicii bucovinene. Friptura de iepure cu vin si lamaie si zama de gaina grasa cu legume

Poiana Caprioara, in Codrii Sucevei. In aceasta editie a rubricii Tara-n Bucate, s-a gatit o friptura de iepure si o zama traditionala.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Ciorba de gaina se face cu taitei de casa, facuti din oua bio. Primul pas: puiul gras si legumele intregi trebuie lasate sa fiarba impreuna. Dupa ce a fiert, se scoate carnea si se pune in ceaun.

Se prajeste in unt, apoi se drege cu smantana cu galbenus de ou. Zama trebuie sa fie limpede. Se adauga multa verdeata.

Pentru friptura de iepure aveti nevoie de cateva linguri de grasime sau ulei.
Se adauga usturoi, vin, putin ulei de masline si se lasa jumatate de ora la foc mic. Dupa ce scade putin, se stoarce o lamaie peste si se mai lasa sa dea in clocot de cateva ori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI