După ce a consumat alcool, Denisa de la „Puterea Dragostei” a fost prezentă ca o doamnă, purtând o rochie strălucitoare de seară, în cadrul emisiunii. „ Rușine, să-ți fie rușine, care ești tu, Ella. Rușine! Să te mustre Domnul, atât îți zic. Rușine!” i-a transmis Denisa de la „Puterea Dragostei”, Ellei.

Denisa de la „Puterea Dragostei” beată în timpul emisiunii: „Să te mustre Domnul!”

Citeste si: Andreea Oprică de la „Puterea Dragostei” VS Andreea Pirui. Răfuială de proporții care s-a lăsat cu bătaie: „Îți dau foc, PUROI”

Concurenta emisiunii abia își mai găsea cuvintele și s-a ridicat chiar să o ia la bătaie pe Ella. Iancu a încercat să țină situația sub control și a mers să își calmeze iubita: „Denisa, știi că eu sunt doar pentru tine și tu pentru mine!”. Denisa de la „Puterea Dragostei” a continuat: „Ce vrei să mă fac? Că nu-i nimica? Ce vrei să mă fac? Normal că vreau să lămurim situația.”.

Denisa de la „Puterea Dragostei” beată în timpul emisiunii: „Să te mustre Domnul!”

Focoasa blondă a chemat-o în față pe Ella ca să se bată. Denisa de la „Puterea Dragostei” se afla sub influența băuturilor alcoolice în cadrul emisiunii televizate. „Cine te crezi tu să te bagi în relația mea? Ești cea mai mare falsă și c****.

Numai Dumnezeu poate să te ierte. Ești cea mai mare c**** din Univers! Te mai dai și pocăită.” a spus Denisa de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Iasmina, focoasa blondă care se conversa cu Mocanu intră în casa Puterea Dragostei?!

Denisa de la „Puterea Dragostei” beată în timpul emisiunii: „Să te mustre Domnul!”

Citeste si: Alex Zănoagă criticat dur de fani, după ținuta pe care a purtat-o la cununia cu Simina de la „Puterea Dragostei”

Denisa de la „Puterea Dragostei” a izbucnit în lacrimi și s-a dus în camera ei pentru a plânge. Andreea Pirui a mers să o liniștească, însă concurenta a strigat nervoasă: „Dă-mi pace! Pleacă de aici! Dute de aici! Lasă-mă în pace, te rog! Lasă-mă să mă calmez!”.

Ella de la „Puterea Dragostei” susține: „Lu Iancu încă îi place de mine, s-a simțit bine alături de mine în momentele alea, dacă era într-o relație fugea de mine ca de d****!”.

Denisa de la „Puterea Dragostei” a spus: „Vino în față, Ella, să-ți dau masca jos!”.

Denisa de la „Puterea Dragostei” beată în timpul emisiunii: „Să te mustre Domnul!”

Cele două concurente au continuat să se certe, iar miza scandalului a fost Iancu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si