Close sidebar
Close sidebar

Denisa de la „Puterea Dragostei” s-a mutat la stâna lui Iancu de la Hațeg. Cine va duce oile la păscut

Denisa de la „Puterea Dragostei” a făcut un vlog alături de Iancu, în care povestește despre noua ei viață. În timp ce Iancu conducea mașina luxoasă a fratelui său Culiță Sterp, focoasă blondă spunea că se îndreaptă spre oraș pentru a merge la bancă.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iancu și Denisa la stână. Denisa, fostă concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei” a postat un clip video pe contul său de socializare în care le mărturisește fanilor că s-a mutat la stână la Iancu și că se înțelege foarte bine cu soacra ei. Iancu a transmis în cadrul clipului că se întorc înapoi la stână după ce termină treaba la bancă și că o va supune la probe. Bărbatul a afirmat că îi va da iubitel sale cizme da cauciuc și șosete de lână.

Iancu și Denisa la stână. „Îți iau un miel micuț să-l pun la oaie să sugă lapte! Când o să avem miei mai mulți le dăm și cu bibeornul.

Acum avem puțini miei, nu au fătat foarte multe. Trebuie să-i crești tu cu biberonul că nu are cine.”  a afirmat Iancu de la „Puterea Dragostei”.

Iancu și Denisa la stână. Denisa de la „Puterea Dragostei” a replicat: „Vreau să conviețuiesc la țară, dacă nu, ne mutăm la Londra!”.

Iancu și Denisa la stână. „Zici că ești țigancă! Iauite ce pantaloni ai pe tine!” i-a zis Iancu, iubitei sale. în timp ce mama lui îl echipa cu vesta de lână, pentru a merge la oi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Iancu și Denisa la stână. Iancu și Denisa de la „Puterea Dragostei” au mers la stână, împreună cu mama lui Iancu. Femeia a condus mașina cu volan pe dreapta până la stână. Denisa a făcut vlog în timp ce se urca în pod pentru a lua lucernă să hrănească oile: „Stai să priponesc telefonul undeva!” a

menționat Denisa de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei speriat de coronavirus

Denisa de la „Puterea Dragostei” s-a mutat la stâna lui Iancu de la Hațeg. Cine va duce oile la păscut

Iancu și Denisa la stână. Iancu de la „Puterea Dragostei” a făcut o glumă și i-a luat scara iubitei sale pentru a nu mai coborî din pod. „Pune-o la loc că mă enervezi! Ce greu e să lucrezi la țară! Am scos opt sau nouă baloți de fân...am crezut că e mai ușor” a replicat Denisa, apoi s-a aruncat obosită în fân.

Iancu și Denisa la stână. Denisa, fostă concurentă a emisiunii, difuzate pe Kanal D, a ținut să le ofere fanilor un feed-back de la stână: „Nu-i greu, zici că e ca la sală și faci cu 10 kile, doar că aici îmi intră sub unghii! Eu zic că m-am descurcat și dacă aș locui aici m-aș descurca. Iancu mi-a dat nota zece, eu merit zece cu steluță.”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Îți place concediul aici în natură? Nu mai mergem în Londra! De ce nu-ți place mirosul? Miroase a căcăreze. Ești foarte buna, Denisa! Te descurci și la munca de sus și la munca de jos...” a adăugat Iancu de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Nelson Mondialu și fiul său, Livian de la „Puterea Dragostei” bătaie în direct. Mama a filmat tot

Iancu și Denisa la stână. Cei doi au încheiat clipul video arătându-și mâinile muncite, iar Iancu a afirmat că de acum încolo doar astfel de vlog-uri vor face, pentru că Denisa s-a mutat la stână ca să adape oile și să facă curat.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a vorbit despre relația cu familia ei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI