Denisa a intrat în ”Casa iubirii” pentru a-l cunoaște pe Patrick, doar că planurile ei de acasă nu s-au potrivit cu cele din competiție.

Ajunsă în emisiunea de la Kanal D, Patrick nu i-a împărtășit sentimentele și dorințele, astfel că Denisa a rămas singură, în așteptarea unui pretendent.

Citește și: VIDEO ”Nu pot să cred!” Roberta și Bogdan, împreună după despărțirea ei de Sebastian? Gestul lor i-a lăsat mască pe concurenți. Ce și-au mărturisit în camera roșie este de necrezut

Casa iubirii

Denisa

[Sursa foto: Captura video]

Denisa, vorbe de bine după eliminare 

Timp în care ceilalți concurenți au tot încercat să o apropie de Bogdan, doar că între ei nu s-a legat nimic, decât o prietenie.

Astfel că, după aproape două luni petrecute în „Casa iubirii”, Denisa a fost eliminată, fapt ce a făcut-o să intre rapid cu susținătorii ei în legătură.

Tânără a realizat un live pe TikTok după eliminare și a vorbit despre experiența pe care a trăit-o la TV. Astfel, a făcut o mărturisire pe care nu mulți o știau.

Întrebată ce părere are despre Rebecca, Denisa a lăudat-o pe brunetă, ținând, însă, să menționeze, așa cum o mai zic și alții din emisiune, că este o fată impulsivă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Echinacea, floarea care ajută sistemul imunitar: Poate reduce inflamația și este un antioxidant puternic. Ce beneficii pentru piele are- antena3.ro

Însă, ce i-a surprins pe mulți din online este faptul că Denisa a mărturisit că ea și Rebecca se cunoșteau de înainte de a se întâlni în emisiune.

Și nu doar atât, cele două au fost și colege de școală în Italia.

Doar că după ce au terminat studiile, au rupt legătura și abia acum s-au revăzut și au început iar să vorbească.

De asemenea, ea spune despre toate concurentele, în ciuda neînțelegerilor din emisiune, că sunt fete frumoase și niște oameni mișto.

”Mă înțelegeam bine cu Rebecca. O cunoaștem pe ea dinainte, dar nu am mai ținut legătura foarte mult timp. Eram mici, la școală la Roma împreună. Și ea a rămas șocată inițial. Este puțin ea o fată mai impulsivă, dar este super. Toate sunt fete frumoase și mișto”, a spus Denisa, pe TikTok, după ce a fost eliminată.

Casa iubirii

Rebecca

[Sursa foto: Captura video]

Citeste si: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”- kfetele.ro

Citeste si: Superluna Albastră, spectacol total pe cer începând cu 19 august 2024- radioimpuls.ro

Citeste si: Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat- antena3.ro

Citește și: VIDEO ”Ești nebună? Poți să pleci” Patrick, ieșire nervoasă în fața Alexandrei. Situația dintre ei a degenerat. Concurentul a uitat de simpatia pe care i-o purta și i-a spus adevărul

De menționat este faptul că Denisa a fost eliminată din ”Casa iubirii” în gala de duminică, 14 iulie 2024. Ea a ajuns în față alături de Alexandra și Gagea. Doar că cei doi foști iubiți au fost salvați de public, în timp ce Denisa a avut cele mai puține voturi primite de la susținători.

Astfel, după puținul timp petrecut în competiția iubirii, unde nu și-a găsit sufletul pereche, Denisa a ieșit din emisiune, dar spune că îi va urmări pe restul concurenților din fața televizorului.

”Da, clar, cu mare drag mă voi uita în continuare”, mai spune fosta concurentă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si