Close sidebar
Close sidebar

Denisa Filcea, scandal uriaș cu o fotografă de origine ucraineană

Denisa Filcea și soțul ei, Flick, sunt implicați într-un scandal cu o fotografă de origine ucraineană. Aceasta susține că ar fi fost țepuită de fotografă. Cealaltă parte însă susține că nu a fost plătită pentru munca sa.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Scandalul a pornit de la fotografiile de botez ale fiicei Denisei și a lui Flick. Evenimentul a avut loc în data de 14 august 2022. Denisa o acuză pe fotografa din Ucraina că nu a prestat serviciile pentru care a fost plătită, în timp ce, fotografa Diana Tarașova spune că nu a fost plătită în totalitate. 

Ce spun cele două părți 

Fotograful pe care l-am ales pentru botez a refuzat să ne mai facă poze când am ajuns acasă de la biserică și efectiv s-a luat și s-a dus... (am vrut eu să fac un bine și am ales un fotograf ucrainean). Colac peste pupăza ne-a și șantajat vreo 2 saptamâni că dacă nu îi mai dam 250 e euro în plus fată de cât plătisem deja pentru servicii neprestate complet, va șterge și puținele poze pe care le făcuse la biserică “, a scris vedeta.

De cealaltă parte, Diana Tarasova, fotografa de origine ucraineană, are o cu totul altă variantă a poveștii. Aceasta a postat pe Instagram capturi din conversațiile cu Denisa Filcea și mesajele vocale pe care aceasta i le-a trimis.

Tânăra a precizat că a avut, în trecut, trei colaborări pentru promovare cu cei doi soți și că, pentru botezul micuței Eva, a cerut un onorariu de 100 de euro pe oră.

Denisa i-a spus că jobul va dura aproximativ două ore, ceea ce ar fi rezultat suma de 200 de euro. Fotografa a făcut un discount și a cerut, în total, 150 de euro.

Însă evenimentul a avut o durată de aproape cinci ore, astfel că fotografa de origine ucraineană a decis să ceară pentru timpul suplimentar un onorariu total de 400 de euro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

După botez, Denisa i-a trimis mai multe mesaje scrise și vocale fotografei și s-a ajuns chiar și la amenințări. Fotografa a refuzat să le dea pozele înainte să primească toți banii, în timp ce Denisa i-a transmis că nu are de gând să o plătească cu 400 de euro, deși fotografa a precizat de la început că vrea să fie plătită pe oră. 

Ce a declarat astăzi Denisa Filcea

Într-un vlog postat ulterior pe Youtube, Denisa Filcea susține că fotografa din Ucraina nu a respectat înțelegera inițială, că timpul alocat evenimentului a crescut din cauza vremii neprielnice (drumul dus-întors a durat mai mult), că fotografa nu a vrut să le mai facă și acasă câteva poze și a plecat fără nicio explicație. Ulterior, nu le-a trimis fotografiile pentru care fusese plătită și a cerut 250 de euro în plus, refuzând să ofere factură.

De asemenea, într-un interviu acordat astăzi referitor la incident, ea a adăugat:

"Ea a cerut mai mulți bani decât stabiliserăm inițial, OK, nu am fost de acord să facă asta, nu consider că are dreptate pentru că lucrurile s-au derulat exact așa cum eu i-am spus inițial că va fi.

A făcut o contraofertă în care a zis că e OK suma de 150 €, iar după ce s-a văzut cu ăia 150 € încasați, ea a zis «Mai vreau 250», pe motiv că, diferit față de ce prezentasem eu inițial, s-a lungit drumul cu 15 minute dus și încă 15 întors, din cauza faptului că ploua torențial. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Eu am fost de acord să-i plătesc diferența aceasta de bani care mi se pare abuzivă și o lipsă totală de profesionalism și caracter și i-am spus «Îți plătesc, dă-mi factură».

Ea a refuzat să-mi dea factură. Eu n-am refuzat să o plătesc deși e abuziv, am refuzat să o plătesc ilegal.”, a spus Denisa într-un interviu pentru Cancan.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI