O familie de români a fost implicată într-un teribil accident care s-a produs pe un drum din Valencia, aproape de locul unde a murit și Cornel Galeș. Accidentul a avut loc în jurul orei 7:00: două mașini s-au ciocnit frontal. Trei bărbați au decedat, iar alte două persoane au suferit răni grave.

Citeste si: Noul ambasador al SUA în România a fost acuzat de hărţuire sexuală de secretara sa: „Vorbea frecvent despre femei cu sânii mari!”

Logodnica lui Marius Lăcătuș Grigore, tânărul de 22 de ani decedat în accident, este în stare de șoc.

Tânăra și-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook într-una de doliu, iar pagina sa s-a transfirmat imediat într-un loc în care prietenii și apropiații au scris sute de mesaje de condoleanțe.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Oprică de la Puterea Dragostei, conversațiile de pe Whatsapp în care spune tot despre colegii săi! Totul a fost făcut public

"Sincere condoleanțe!/ Sincere condoleanțe!! Nu sunt cuvinte pt aceasta imensa durere... Multa tarie de carácter si putere... Sa treci peste!!/ Dumnezeu sa-i duca in ceata ingerilor si voua multa putere sa puteti depasi momentul si asa destul de dureros!Condoleante familiei si mamei in special!/ Condoleante, fii tare Denisa/ Condoleante...

Fenisa fi puternică...", sunt câteva dintre mesajele pe care le-a primit.

Citeste si: Viorica Dăncilă, schimbare de look după ce a pierdut alegerile prezidențiale și șefia PSD

Într-unul dintre mașini se aflau 4 persoane de cetățenie română, din aceeași familie: o femeie de 24 de ani și trei bărbați în vârstă de 22,42 și 48 de ani. Bărbatul de 48 de ani și tânărul de 22 de ani au murit pe loc, în timp ce femeia de 22 de ani și o altă vicitmă au fost transportate în stare gravă la spital.

În cealaltă mașină se afla un bărbat de naționalitate franceză care a decedat în urma impactului. Totodată, alte 2 persoane se află în stare gravă.

A doua tragedie a avut loc în apropierea localității Don Benito din provincial Badajoz: alte două autoturisme s-au lovit frontal. Într-un autoturism se aflau trei persoane, dintre care doi români care au decedat pe loc. Alte două victim au fost transportate de urgență la spital, potrivit ziarului La Vanguardia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si