Apreciata pentru personalitatea ei puternică și opiniile ferme, Denise Rifai  isi va împărtăși gândurile și experiențele,  oferind o perspectivă unică asupra parcursului său, precum și a valorilor și principiilor care au ghidat-o de-a lungul anilor." Eu nu greșesc niciodată de două ori... Adică nu mai avem timp pentru așa ceva. Nu dau o a doua șansă niciodată!", spune Denise Rifai in timpul conversatiei cu Ilinca Vandici, gazda si realizatoarea #TeAscult.

Citește și: În această seară, de la ora 22:30, în “Gomora”, la Kanal D2. Genny are parte de un eveniment care îi schimbă viața

De asemenea, Denise Rifai isi exprima, in cadrul podcastului,  dorința reala de a întemeia o familie si de a deveni mama, subliniind totuși că nu va avea copii doar de dragul de a “bifa” un capitol.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Adina Alberts, supranumită “Chirurgul vedetelor”, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

"Îmi doresc familie și aștept să se întâmple! Nu o să fac copii doar de dragul de a avea un copil. Și sunt pregătită să nu am copii dacă nu va fi să fie să am copii",  a afirmat Denise Rifai în cadrul podcastului.

Episodul cu Denise Rifai va fi disponibil din aceasta seara, de la ora 18:00, pe canalul de YouTube Ilinca Vandici, in cadrul podcastului #TeAscult!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si