Close sidebar
Close sidebar

Denise Rifai, marturisiri tulburatoare la podcastul "#TeAscult”, realizat de Ilinca Vandici

Denise Rifai, prezentatoarea de la "40 de întrebări cu Denise Rifai", este invitata la podcastul #TeAscult cu Ilinca Vandici. Într-un episod plin de emoție și autenticitate, ce va fi disponibil din aceasta seara, de la ora 18:00, pe canalul de YouTube https://www.youtube.com/@IlincaVandici, cele două personalități remarcabile vor explora cu emotie diverse aspecte ale vietii.

Diana Bostan,

Ilinca Vandici și Denise Rifai


DISTRIBUIE
acest articol

Apreciata pentru personalitatea ei puternică și opiniile ferme, Denise Rifai  isi va împărtăși gândurile și experiențele,  oferind o perspectivă unică asupra parcursului său, precum și a valorilor și principiilor care au ghidat-o de-a lungul anilor." Eu nu greșesc niciodată de două ori... Adică nu mai avem timp pentru așa ceva. Nu dau o a doua șansă niciodată!", spune Denise Rifai in timpul conversatiei cu Ilinca Vandici, gazda si realizatoarea #TeAscult.

Citește și: În această seară, de la ora 22:30, în “Gomora”, la Kanal D2. Genny are parte de un eveniment care îi schimbă viața

De asemenea, Denise Rifai isi exprima, in cadrul podcastului,  dorința reala de a întemeia o familie si de a deveni mama, subliniind totuși că nu va avea copii doar de dragul de a “bifa” un capitol.  

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Adina Alberts, supranumită “Chirurgul vedetelor”, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

"Îmi doresc familie și aștept să se întâmple! Nu o să fac copii doar de dragul de a avea un copil. Și sunt pregătită să nu am copii dacă nu va fi să fie să am copii",  a afirmat Denise Rifai în cadrul podcastului.

Episodul cu Denise Rifai va fi disponibil din aceasta seara, de la ora 18:00, pe canalul de YouTube Ilinca Vandici, in cadrul podcastului #TeAscult!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI