O știre falsă, în care sunt folosite imaginea vedetei Kanal D, a emisiunii pe care această o prezintă, dar și a unei instituții de stat, Banca Națională a României, promite, fals, câștiguri.

 

Un nou fake news a apărut recent în mediul online, în care apar numele meu, al lui Claudiu Bleonț, dar și cel al emisiunii 40 de întrebări.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

Este o practică dăunătoare și tot mai întâlnită ca anumite entități să se folosească de numele unor persoane publice și ale unor show-uri pentru diferite escrocherii. Din păcate, mulți oameni cad în plasa unor astfel de manipulări grosolane. Fac apel la cei care vin în contact cu astfel de pagini false să nu le deschidă, pentru a nu deveni victime ale escrocheriilor ”, spune Denise Rifai.

 

Această informație falsă nu este prima de acest gen. Recent, un fake news rostogolea în online numele vedetei Kanal D și pe cel al lui Robert Turcescu, cu aceleași false promisiuni de câștig și un fals interviu. Alt fake news aducea în prim-plan Banca Națională a României,  compania Transgaz, precum si numele prezentatoarei emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” și pe cel al lui Cornel Palade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si