Derya are bănuiala că avocata Ceylin forțează “limitele” legii în cazul lui Arda, bărbatul care a reclamat faptul că familia i-a fost răpită. Ceylin însă, nu acceptă insinuările Deryei, și o asigură pe aceasta că se înșeală în ceea ce o privește.

Pe de altă parte, procuroarea Derya se confruntă cu dificultăți în elucidarea cazului dispariției familiei lui Arda și nu înțelege, în urma investigațiilor, cum s-au făcut “nevăzute” soția și fiica acestuia.

Citește și: „Poveste din Anatolia”, un nou episod la Kanal D: Taner, Veysel și Ramazan, bucurie uriașă

„Secrete de familie”, un nou episod

„Secrete de familie”, un nou episod: Derya, suspicioasă în privința lui Ceylin 

În cadrul unui eveniment la care participă, Ceylin are marea surpriză de a-l întâlni pe Cetin, cel care s-a dat drept medic consacrat ca să o cucerească pe sora avocatei. Ceylin are un șoc atunci când află un adevăr de la Cetin, care vizează familia sa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Serialul "Dragoste și speranță", episodul de marți, 13 februarie: Zeynep, în stare gravă

„Secrete de familie”, un nou episod

Ce secret află Ceylin, care îl vizează pe cumnatul său, Osman, dar și pe sora sa, Aylin, puteți află astăzi, de la ora 23:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.

„Secrete de familie”, un nou episod

„Secrete de familie”, un nou episod

„Secrete de familie”, un nou episod

„Secrete de familie”, un nou episod


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si