Close sidebar
Close sidebar

Descinderi în această dimineață la un grup de interlopi: ar fi vizați membri ai clanului Ghenosu

Polițiștii pun în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară, în Târgoviște. Vizați de aceste percheziții ar fi membri ai clanului Ghenosu, care sunt acuzați de amenințare, distrugere și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Diana Bostan,

Percheziții Poliția Română

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, efectuează 5 percheziții domiciliare, în municipiului Târgoviște.

Polițiștii efectuează 5 percheziții domiciliare, în municipiului Târgoviște

Activitățile sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, fapte prevăzute de Codul Penal.

Citeste si: VIDEO- Apar noi informații despre bărbatul care a fost găsit carbonizat în portbagajul unei mașini, la Măgurele. Cine este, de fapt, victima?

La acțiune, polițiștii sunt sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști.

Târgoviște, orașul terorizat de clanul Ghenosu și locotenenții săi

Cele mai multe dintre dosarele în care sunt cercetați membrii grupării Ghenosu sunt pentru tentativă de omor, amenințări, violență și furturi calificate. 22 dintre ele sunt în lucru la Parchetul de pe langă Tribunalul Dâmbovița, 16 sunt înca la Poliție.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Traian Băsescu a dat în judecată SPP și ar urma să deschidă și un proces împotriva României, la CEDO

Clanul Ghenosu a prins putere după fiecare faptă gravă. De fiecare dată, liderul grupării pe numele lui real Florin Pârjol dar și “locotenenții” lui au scăpat. În cele mai multe cazuri, de frică, victimele și-au retras plângerile, iar martorii au avut nevoie de protecție pentru a-și păstra declarațiile.

În cazul polițistului Codruț Oprea martorii au acceptat să dea declaratii numai sub protecție. Au venit cu cagule pe cap și îmbrăcați la fel pentru a nu putea fi identificați.

“Danezu’” este unul dintre “locoteneții” clanului Ghenosu’, adică un membru care pune in aplicare ordinele venite “de sus”, dar în același timp beneficiază de toată puterea grupării.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI