Close sidebar
Close sidebar

Descopera acum cele mai noi lumanari de botez!

Daca ati fost la un botez recent, cu siguranta v-au atras atentia cateva lucruri, printre care si florile.

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol

Chiar daca este in post, asta nu inseamna ca nu se pot organiza botezuri. Iar daca aveti prieteni sau rude cu bebelusi, cu siguranta ati fost sau urmeaza sa mergeti la botezul copilului. Daca ati fost la un botez recent, cu siguranta v-au atras atentia cateva lucruri, printre care si florile. In ultimii ani, a devenit destul de populara ideea de a impodobi cristelnita cu flori si diferite materiale. Si noi consideram ca se vede foarte frumos si cu siguranta o sa va ramana amintiri foarte frumoase si nu numai multumita pozelor.

Si un alt element care sigur v-a atras atentia este lumanarea de botez. De obicei, lumanarile de botez sunt decorate cu flori naturale, insa unele persoane prefera diferite materiale sau chiar decoratiuni (jucarii). Noi consideram ca lumanarile decorate cu flori naturale sunt cele mai potrivite, nu doar din punct de vedere estetic, dar si din punct de vedere al semnificatiei. Florile sunt delicate, sunt potrivite oricarui eveniment si mai ales unui eveniment cu o importanta spirituala, asa cum este botezul.

Asa ca daca va doriti o lumanare de botez speciala si care sa va ramana in minte si in suflet, va recomandam o lumanare decorata cu flori naturale.

Descopera acum cele mai noi lumanari de botez!

Cand alegeti florile care vor decora lumanarea pentru botez, trebuie sa va ganditi in primul rand daca au o anumita insemnatate pentru voi. Daca doar alegeti florile care vi se par cele mai frumoase, ar fi bine totusi sa aflati si care este semnificatia acelor flori, macar din curiozitate si cu siguranta o sa fiti surprinsi.

Descopera noile lumanari de botez si afla in continuare semnificatia florilor acestora!

In ultimii ani, bujorii au devenit foarte populari, atat in buchetele de flori obisnuite, cat si in buchetele pentru mirese si nu mai vorbim despre lumanarile de botez. De aceea, va recomandam o Lumanare Botez Bujori Albi. Florile albe sunt cele mai potrivite flori pentru botez, pentru ca reprezinta inocenta, iar bujorii albi trebuie sa recunoastem ca arata excelent si credem ca nu se vor demoda niciodata.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Daca va doriti o lumanare colorata, perfecta pentru botezul unei fetite, va sugeram o Lumanare Botez Orhidee Si Hortensie. Arata superb si trebuie sa recunoastem ca se potriveste foarte bine unui botez de primavara tarzie sau inceput de vara. Florile, alaturi de spicele de grau si materialul satinat ce imbraca tulpinile arata de vis si cu siguranta o sa primiti multe complimente pentru aceasta lumanare.

In cazul in care vreti o lumanare perfecta pentru botezul unui baietel, atunci trebuie sa alegeti Lumanarea Botez Hortensie Blue Trandafiri Vuvuzela Gold. Arata exceptional, atat ca si cromatica, dar si ca aranjament. De asemenea, puteti sa alegeti si un aranjament pentru cristelnita cu aceleasi flori si va garantam ca totul o sa arate superb.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Asadar, daca sunteti in cautarea unei lumanari pentru botez, chiar va recomandam sa le alegeti pe cele decorate cu flori naturale, nu doar pentru aspect, dar si pentru semnificatia din spatele florilor. Puteti sa alegeti o lumanare de botez standard, sau puteti sa alegeti voi florile care o vor decora.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI