Un om a vrut să-și satisfacă nevoia de a mânca ceva dulce, așa că a mers la magazin și a luat produsul sezonului: o casoletă de înghețată. A ajuns acasă și a deschis cutia, dar nu i-a venit să creadă ce vede. A făcut poze și întâmplarea lui a devenit virală.

Citește si: VIDEO- Prețul pungilor s-a dublat. Vezi cât costă acum o plasă de cumpărături

Vara, nimic nu te răcorește mai bine decât o înghețată delicioasă. Un suc rece sau o înghețată te ajută să treci mai ușor peste temperaturile care cresc considerabil. Un bărbat a trecut printr-o experiență de neuitat când a deschis casoleta de înghețată. El a făcut o descoperire care l-a lăsat fără cuvinte.

Descoperire uluitoare în cutia de înghețată

Totul s-a petrecut în Marea Britanie. La scurt timp după descoperire, imaginile au devenit virale și au stârnit mii de reacții în rândul internauților.

înghețată

Ce a găsit un bărbat în casoleta de înghețată?

[Sursa foto: Presa străină]

Citește si: VIDEO| Inflația a sărit de 15% în iunie în România. Cifrele depășesc prognoza BNR

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Era o zi obișnuită, iar omul a mers la un supermarket și și-a cumpărat o casoletă de înghețată cu vanilie. Odată ajuns acasă, acesta a deschis cutia și a vrut să se răcorească savurând desertul cumpărat.

Când a deschis cutia a rămas mut de uimire. În interior, chiar pe suprafața înghețatei, omul a văzut un contur ce aducea cu bustul unei femei. Amuzat din plin de ceea ce a descoperit, britanicul a pus imediat mâna pe telefon și a pozat totul.

bust femeie înghețată

Înghețata lui semăna cu bustul unei femei.

[Sursa foto: Twitter]

Imaginile au fost apoi publicate pe Twitter și în scurt timp acestea au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții și glume în rândul internauților.

Citește si: Cate ore trebuie sa dormi in functie de varsta

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Și ca totul să fie și mai amuzant, chiar și contul oficial al respectivului supermarket s-a alăturat comentariilor și glumelor, arată cei de la mirror.co.uk.

O situație similară s-a întâmplat tot în Marea Britanie, dar cu o pungă de chipsuri. Helen Reed în vârstă de 33 de ani din Aberford, West Yorkshire (Marea Britanie) se afla la locul de muncă. Mare fană a chipsurilor cu aromă de ceapă și brânză, britanica a decis să profite de pauză de masă de la prânz și să savureze gustarea. Totuși, aceasta a observat imediat că primul chips are o textură neobișnuit de umedă. Convinsă de faptul că punga a fost deschisă înainte s-o cumpere ea, femeia s-a apucat să „cotrobăie” prin ambalaj.

Nu mica i-a fost însă surpriza atunci când a văzut peste ce a putut să dea: un cartof întreg, perfect ascuns printre chipsuri.

Citește si: Cum să ai un păr hidratat. Trucuri pentru un păr moale și strălucitor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si