Close sidebar
Close sidebar

Pățania unui bărbat: și-a cumpărat înghețată, apoi a rămas surprins de ce a găsit în ea

Un bărbat și-a cumpărat înghețată, dar a rămas uimit când a deschis casoleta. N-o să-ți vină să crezi peste ce a dat.

Georgiana Balaban,

O casoletă de înghețată este numai bună vara.

[Sursa foto: Presa străină]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un om a vrut să-și satisfacă nevoia de a mânca ceva dulce, așa că a mers la magazin și a luat produsul sezonului: o casoletă de înghețată. A ajuns acasă și a deschis cutia, dar nu i-a venit să creadă ce vede. A făcut poze și întâmplarea lui a devenit virală.

Citește si: VIDEO- Prețul pungilor s-a dublat. Vezi cât costă acum o plasă de cumpărături

Vara, nimic nu te răcorește mai bine decât o înghețată delicioasă. Un suc rece sau o înghețată te ajută să treci mai ușor peste temperaturile care cresc considerabil. Un bărbat a trecut printr-o experiență de neuitat când a deschis casoleta de înghețată. El a făcut o descoperire care l-a lăsat fără cuvinte.

Descoperire uluitoare în cutia de înghețată

Totul s-a petrecut în Marea Britanie. La scurt timp după descoperire, imaginile au devenit virale și au stârnit mii de reacții în rândul internauților.

Ce a găsit un bărbat în casoleta de înghețată?

[Sursa foto: Presa străină]

Citește si: VIDEO| Inflația a sărit de 15% în iunie în România. Cifrele depășesc prognoza BNR

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Era o zi obișnuită, iar omul a mers la un supermarket și și-a cumpărat o casoletă de înghețată cu vanilie. Odată ajuns acasă, acesta a deschis cutia și a vrut să se răcorească savurând desertul cumpărat.

Când a deschis cutia a rămas mut de uimire. În interior, chiar pe suprafața înghețatei, omul a văzut un contur ce aducea cu bustul unei femei. Amuzat din plin de ceea ce a descoperit, britanicul a pus imediat mâna pe telefon și a pozat totul.

Înghețata lui semăna cu bustul unei femei.

[Sursa foto: Twitter]

Imaginile au fost apoi publicate pe Twitter și în scurt timp acestea au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții și glume în rândul internauților.

Citește si: Cate ore trebuie sa dormi in functie de varsta

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Și ca totul să fie și mai amuzant, chiar și contul oficial al respectivului supermarket s-a alăturat comentariilor și glumelor, arată cei de la mirror.co.uk.

O situație similară s-a întâmplat tot în Marea Britanie, dar cu o pungă de chipsuri. Helen Reed în vârstă de 33 de ani din Aberford, West Yorkshire (Marea Britanie) se afla la locul de muncă. Mare fană a chipsurilor cu aromă de ceapă și brânză, britanica a decis să profite de pauză de masă de la prânz și să savureze gustarea. Totuși, aceasta a observat imediat că primul chips are o textură neobișnuit de umedă. Convinsă de faptul că punga a fost deschisă înainte s-o cumpere ea, femeia s-a apucat să „cotrobăie” prin ambalaj. Nu mica i-a fost însă surpriza atunci când a văzut peste ce a putut să dea: un cartof întreg, perfect ascuns printre chipsuri.

Citește si: Cum să ai un păr hidratat. Trucuri pentru un păr moale și strălucitor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI