O femeie din Marea Britanie a sunat de urgență la Poliție, după ce a descoperit ceva incredibil. În timp ce strângea gunoiul, pe marginea unui drum, ea a zărit niște fețe de pernă ciudate.

Descoperirea sinistră a fost făcută de Maria Clutterbuck, în vârstă de 54 de ani, un voluntar care strânge gunoaiele în fiecare zi de pe străzile din orașul ei natal, Hucclecote, din Gloucester.

Citește și: VIDEO- Piton de un metru, slobod pe o stradă din Baia Mare! Imagini inedite cu șarpele

Ce se ascundea, de fapt, în fețele de pernă

În timp ce colecta gunoiul de pe străzi, femeia britanică a văzut mai multe fețe de pernă cu ceva în ele. Prima data credea că sunt doi saci de nisip, dar la scurt timp a realizat că era vorba de ceva cu adevărat incredibil.

Citește și: Un român a fost arestat după ce a omorât un câine. L-a luat de coadă și a dat cu el în pământ până l-a lăsat fără suflare

„Mi-am dat seama că erau fețe de pernă legate cu cabluri și cred că atunci instinctul meu a știut că înăuntru se afla ceva viu. Primul meu gând a fost că sacii ar putea conține căței sau pisicuțe, dar am simțit ceva încolăcit și imediat mi-am dat seama că este vorba de un șarpe”, a declarat femeia, potrivit  Daily Star.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Descoperire inedită pe marginea drumului! O femeie a găsit mai multe fețe de pernă care aveau ceva viu înauntru: „Erau patru grade când i-am găsit”

Pitoni regali abandonați

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Peștele-vampir a fost descoperit pe o plajă din Olanda. Cu ce se hrănește acesta

Femeia este obișnuită să găsească diverse obiecte bizare  pe drumurile pe care le curăță. De data aceasta, ea a chemat imediat autoritățile. La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie care atunci când a deschis fețele de perne a descoperit câte doi pitoni regali adulți.

„Erau patru grade când i-am găsit. Temperatura a fost aproape de îngheț în acea noapte, nu ar fi supraviețuit temperaturilor”, a mai spus femeia.

Descoperire inedită pe marginea drumului! O femeie a găsit mai multe fețe de pernă care aveau ceva viu înauntru: „Erau patru grade când i-am găsit”

Pitoni regali abandonați

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Incredibil! Ce au găsit localnicii unui sat în burta unui șarpe Boa? Oamenilor nu le-a venit să creadă

Femeia spune că, cel mai probabil, pitonii au fost abandonați de un proprietar care nu mai putea să ducă costurile legate de grija animalelor de companie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si