Un paznic din Galați a făcut o descoperire macabră pe câmp, care l-a marcat pe viață. În timp ce se afla la locul de muncă, bărbatul a descoperit cadavrul unei persoane.

"Cu faţa în jos, cu mâinile la spate, nu legate, şi acoperit cu o prelată şi nişte bolovani", este o parte din măturia șocantă a paznicului.

Descoperire macabră făcută de un paznic, la Galați

Un bărbat care este paznic în Galați a făcut o descoperire terifiantă în timp ce se afla la muncă, într-un poligon auto.

Imediat, paznicul a alertat autoritățile. Ajunse la locul tragediei, polițiștii au confirmat spusele bărbatului.

Cadavrul a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei, care va arăta cauzele decesului. 

"Suntem agenţi de pază aici şi noi am venit cu dânsul, ne-am uitat. Eu am sunat la 112, am anunţat organele competente. Dânşii au venit şi au constatat. Vă daţi seama că aici circulă sute de oameni. Din ce am văzut acuma, nu l-am văzut că e cu capul în jos. Exact cum l-au găsit dânşii acolo. Cu faţa în jos, cu mâinile la spate, nu legate, şi acoperit cu o prelată şi nişte bolovani", a decalrat paznicul care a descoperit cadavrul, potrivit antena3.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

crime scene

Descoperire macabră făcută de un paznic, în Galați

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit primelor informații, ar fi vorba despre cadavrul unui bărbat. Identitatea persoanei decedate este încă necunoscută.

Citește și: O tânără de 27 de ani din Vaslui și-a pus capăt zilelor după ce ar fi avut o relație cu patronul ei. Ionela a lăsat în urmă doi copii mici

crime scene

Descoperire macabră făcută de un paznic, în Galați

[Sursa foto: istockphotos]

Moarte învăluită în mister la Craiova. Cadavrul unui bărbat a fost găsit abandonat

În urmă cu câteva zile, cadavrul unui bărbat a fost descoperit în Craiova.

Descoperirea macabră a fost realizată în apropierea Bălții Craiovița. Este vorba despre un cetățean de origine engleză, în vârstă de 63 de ani.

În urma rezultatelor necropsiei, autoritățile se pare că iau în calcul varianta unei sinucideri.

„În continuarea cercetărilor privind bărbatul de 63 de ani găsit decedat ieri, 26 martie, în zona Balta Craioviței, din municipiul Craiova, în cursul acestei zile a fost efectuată necropsia cadavrului. Astfel, decesul bărbatul s-a datorat hemoragiei externe consecința unor plăgi tăiate la nivelul antebrațului stâng, leziunile putând fi autoproduse prin tăiere, între acestea și deces existând legătură directă de cauzalitate”, au transmis autoritățile.

Autortiățile continuă cercetările pentru a afla circumstanțele în care s-a produs tragedia.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si