În urmă cu 20 de ani o crimă macabră a șocat lumea. O italiancă și o româncă, ambele căsătorite cu un fermier italian au avut parte de un sfârșit îngrozitor.

Citeste si: O adolescenta de 15 ani, omorâtă de tatăl vitreg! Ultimul mesaj trimis este înfiorător: "Mi-e frică, e..."

Prima femeie dispărută fără urmă a fost italianca Elena Zecchinato, în anul 1988.

Deşi cazul a făcut vâlvă în Italia, la momentul respectiv, s-au scurs 30 de ani până când criminaliştii să-l poată rezolva. Numai că, între timp, în 1999, o altă femeie a dispărut în condiţii ciudate. De această dată a fost vorba de românca Virginia Mihai.

Citeste si: O vârstnică și un tânăr care participa la Marșul diversității au împărțit impresii despre comunitatea LGBT. Dialogul a avut loc în faţa Bisericii „Sfântul Vasile cel Mare“ de pe Calea Victoriei. Ce i-a spus bătrâna

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Fermierul Sperotto și avocatul său au încercat să-i convingă pe oamenii legii ca nu are nicio legatuă cu dispariția femeilor și că acestea l-ar fi părăsit.

Italianul a fost anchetat fiind suspectat de omor şi ascundere a cadavrului, însă cazul a fost clasat în 2000, iar o altă anchetă a fost demarată în 2002, tot fără rezultat.

Citeste si: Secretul Ecaterinei Andronescu! Care este cea mai mică notă pe care a primit-o vreodată ministrul Învățământului! Dezvăluirea a fost făcută în studioul stirilekanald.ro EXCLUSIV

Misterul dispariției celor două femei s-ar fi rezolvat între timp cu ajutorul criminaliștilor, după ce anul trecut a fost găsită o unghie umană într-un coteţ al fostei ferme.

După mai multe analize, criminaliştii au ajuns la concluzia că, după ce a ucis-o pe Virginia, fostul ei soţ i-ar fi aruncat trupul neînsufleţit în coteţ, ca să scape de orice urme, ştiind că porcii îl vor devora. Specialiştii laboratorului Labano din Milano susţin că unghia găsită a aparţinut Virginiei Mihai. Aceştia au avut la dispoziţie ADN prelevat în 1999 de pe periuţa de dinţi a româncei, care fost comparat cu cel din unghie.

Citeste si: Fiul lui Iurie Darie învârte banii cu lopata! Vezi cum a ajuns Alexandru Darie să câştige 150.000 de euro într-un an!

Anchetatorii au descoperit și că italianul a mai avut un complice, numele acestuia nefiind dat încă publicității. Fermierul nu a mai plătit însă pentru fapta sa. Acesta a murit în anul 2011

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si