Close sidebar
Close sidebar

Descoperire macabră în Harghita! Trei oameni au fost găsiți morți într-o casă în care o butelie era deschisă

Trei oameni au fost găsiți morți într-o casă din Odorheiul Secuiesc. Acolo, autoritățile au găsit deschise o butelie și un ochi de aragaz.

Stefania Pavel,

Doi bărbați și o femeie au fost găsiți morți în casa lor din Odorheiul Secuiesc.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Descoperire șocantă într-o casă din Odorheiul Secuiesc! Trei persoane au fost găsită de autorități fără suflare, chiar în casa lor. 

Încă nu se știe de a provocat dezastrul

ISU Harghita ar fi intervenit joi seară, atunci când echipajele au fost solicitate să deblocheze ușa unei locuințe. Apelantul a mai spus că cel mai probabil o persoană este deja decedată în casă. Ajunși la fața locului însă, aceștia au descoperit trei victime cu vârste cuprinse între 32 și 52 de ani.

”La faţa locului s-au deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de descarcerare, precum şi un echipaj SAJ.

După deblocarea uşii, în interiorul casei au fost găsite 3 victime decedate: 2 persoane de sex masculin, în vârstă de 51, respectiv 32 de ani şi o persoană de sex feminin, în vârstă de 52 ani”,  a transmis ISU Harghita.

Trei persoane au fost găsite fără suflare într-o casă din Harghita.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Locomotiva unui tren aflat pe ruta Sighetu Marmaţiei- Bucureşti a fost cuprinsă de flăcări. Conductorul trenului a fost preluat de medici, după ce a suferit un atac de panică

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Conform spuselor pompierilor, în încăperea respectivă era o butelie deschisă care alimenta un aragaz, iar unul din ochiurile aragazului era pornit.

Acum, polițiștii au preluat acest caz și încearcă să afle ce s-a mai întâmplat mai exact în respectiva locuință.

O bătrână de 80 de ani a fost arsă de vie în propria locuință din Vaslui

Joi seară o bătrână de 80 de ani din comuna vasluiană Rebricea a avut parte de un sfârșit cumplit! Vecinii acesteia au văzut flăcările puternice și fumul dens care ieșeau din casa femeii, așadar au

sunat de urgență la 112 după ajutor. Salvatorii au reuşit să o scoată pe bătrână din casă, însă aceasta era deja carbonizată. 

O bătrână de 80 de ani a fost găsită carbonizată în propria casă din Vaslui.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Apar noi informații în cazul contabilei care s-a aruncat de la etajul cinci și a ucis o femeie. Aceasta este cercetată penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor

Medicii au încercat să-i acorde primul ajutor vârstnicei, însă totul a fost în zadar, deoarece trupul femeii a cedat. Vâlvătaia ar fi pornit din cauza unui coş de fum defect. Polițiștii continuă cercetările.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI