Close sidebar
Close sidebar

Descoperire macabră într-un avion

Scenariu de groază în trenul de aterizare al unui avion. Cadavrul unui bărbat a fost descoperit joi, avionul aparţinând companiei germane Lufthansa care venea din Iran şi care a aterizat pe aeroportul din Frankfurt, informează AFP.

Laura Macovei,

Descoperire macabră într-un avion

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Trupul neînsufleţit a fost găsit în timpul unor lucrări de mentenanţă, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei din Hesse, oraș aflat în vestul Germaniei.

Cum a fost făcută descoperirea

Avionul venea de la Teheran şi a aterizat la Frankfurt joi dimineaţa.

Potrivit informațiilor transmise de poliție, lângă corpul neînsuflețit se aflau o butelie de oxigen şi o mască. Tot poliția transmite că nu deţine, în acest stadiu, informaţii suplimentare despre identitatea bărbatului şi circumstanţele în care s-a produs incidentul. 

În urma macabrei descoperiri, autoritățile au deschis o anchetă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Incredibil! Această femeie sparge lemne și cosește iarba la 93 de ani! „N-am fost niciodată la spital!”

Aceast incident macabru vine în contextul în care Iranul este zguduit de un val de manifestaţii reprimate violent, care s-au soldat cu zeci de morţi şi sute de arestări.

Aceste proteste au fost declanşate de moartea lui Mahsa Amini, la vârsta de 22 de ani, la trei zile după ce a fost arestată, la Teheran, din cauză că a încălcat un cod vestimentar strict al republicii islamice care obligă femeile să poarte vălul în public.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI