Close sidebar
Close sidebar

Descoperire macabra intr-un sat din Tulcea. Un sicriu cu oasele unei femei moarte de mai bine de 20 de ani a fost gasit pe marginea drumului

O descoperire macabra i-a ingrozit atat de tare pe sateni, incat nici nu mai pot sa doarma noaptea. Un cosciug in care se aflau ramasiţele pamantesti ale unei femei a fost gasit pe marginea drumului, linga cimitirul dintr-o comuna tulceana. Ce s-a intamplat, ne explica batrana care a facut descoperirea.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Sa se fi trezit mortul din groapa, dupa ani intregi de stat sub pamant? Se intreaba asta batrana din imagini, care a facut  descoperirea macabra. Se ducea sa taie via, cand a vazut niste oseminte umane si niste bucati dintr-un sicriu. Toate, chiar langa cimitirul din sat.

- Acolo scheletul, cum a ramas asa, doar picioarele noi nu i le-am vazut

- Ne este frica, ce sa facem? Sa fura mortii sa-I arunce pe drum? Nu se poate asa ceva.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

De cand s-a dus vestea ca un trup neinsufletit a iesit din mormant, localnicii nu mai au liniste. Ingroziti, dar si intrigati de mister, s-au strans langa cimitir pentru o slujba crestineasca.  

-Am facut si vesnica pomenire, am avut si vin, am baut toti
-Chiar ni s-a facut pielea gaina, ne-am gandit ca ar putea fi un mort de-al nostru  din cimitir

Criminalistii  si oamenii din sat spun ca trupul neinsufletit nu provine din acest cimitir, au verificat toate locurile de veci. Sicriul ar fi fost adus dintr-o alta localitate cu acest celofan.

Cine e vinovat de asa o oroare, nimeni nu banuieste. Criminalistii stiu doar un lucru cu certitudine:  osemintele apartin unei femei si sunt vechi de peste doua decenii. Monedele de langa sicriu coincid cu perioada revolutiei.

Gigel Sava, primar comuna Horia:  Am gasit cateva oscioare si cativa banuti, dar la locul unde este cadavrul este iarba ofilita verde. Asta inseamna ca acel cadavru era acolo de maxim 10 zile.

Politistii vor sa" dezgroape" acum intreaga poveste si au deschis un dosar de cercetare penala. Banuiala lor este ca sicriul a fost scos dintr-un cimitr invecinat, pentru a face loc unui alt mort.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI