O asistentă medicală în vârstă de 50 de ani a fost găsită moartă într-un pârâu care traversează localitatea Vad, judeţul Cluj, informează Dejeanul.ro. Tragedia s-a petrecut într-o zonă numită chiar "între pâraie".

Soţul femeii a fost cel care a găsit-o fără suflare în apă şi a sunat îngrozit la 112. Până la sosirea medicilor, bărbatul a încercat să-i acorde primul ajutor, însă toate eforturile medicilor s-au dovedit a fi zadarnice.

Citeste si: Tragedie. Politicianul Samuel Calotă și soția sa au murit pe loc într-un accident teribil

Filmul unei descoperiri macabre

Soțul femeii dormea, iar când s-a trezit, în jurul orei 17, a observat că femeia lipsește. Bărbatul a plecat în căutarea soției, iar în jurul orei 19, a găsit-o în albia pârâului, la aproximativ 100 de metri distanță de casă.

Până la sosirea medicilor, omul a încercat din răsputeri să-şi readucă în simţiri soţia. Manevrele de resuscitare au fost continuate şi de echipajul ambulanţei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Copil mort în accidentul provocat de mamă

Trupul femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, în urmă acesteia stabilindu-se faptul că decesul a survenit în urmă înecului. Pe trupul femeii au fost găsite și câteva escoriații proaspete, dar medicii legiști au stabilit că acestea au fost provocate de căzătură în pârâu.

Conform datelor de până acum, nu există suspiciuni cu privire la moartea acesteia, totul fiind cel mai probabil un accident nefericit. Anchetatorii cred că femeia s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut cu față în apa, fără că cineva să fie prin preajmă pentru a o ajută.

Citeste si: Sărbătoare mare azi pentru toți ortodocșii. Ce nu ai voie să faci în această zi

Asistentă medicală, moartă după vaccinul de rapel

Asistentă de la Institutul Marius Nasta, decedată acasă la o săptămână după doza de rapel a vaccinului anti-Covid avea 55 de ani și nu suferea de alte afecțiuni. Evenimentul trist s-a petrecut în urmă cu opt zile, iar informația a fost confirmată și de managerul unității medicale. Nu era cunoscută cu probleme de sănătate.

Reacția Ministerului:

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Cu privire la cazul asistentei medicale decedate facem următoarele precizări: Asistentă medicală, în vârstă de 55 de ani, a fost vaccinată la 21 ianuarie a.c. cu doza de rapel și a decedat la 28 ianuarie a.c. Menționăm că nu au existat reacții adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel".

Cauzele decesului vor fi stabilite de către Institutul de Medicină Legală. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si