Un cetățean străin a fost cel care a anunțat autoritățile cu privire la faptul că o femeie ar fi în pericol într-o casă din municipiul Timișoara.

Descoperire șocantă într-o casă din Timișoara 

Vineri, polițiștii timișoreni au salvat trei femei din Etiopia, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, care se aflau în pericol. Mai exact, acestea erau ținute sub sechestru de mai multe zile. 

În urma investigațiilor efectuate, a fost identificat proprietarul telefonului mobil de pe care a fost efectuat apelul telefonic, respectiv un bărbat în vârstă de 28 ani, cetățean sudanez. Ulterior, bărbatul a condus polițiștii la un apartament de la etajul 10 al imobilului, unde autoritățile au făcut o descoperire șocantă: au fost găsite trei femei din Etiopia, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani și 8 bărbați, toți din Sudan, cu vârste cuprinse între 22 și 47 de ani.

Citește și: Un constănțean de 28 de ani și-a bătut cu bestialitate soția, a violat-o și a filmat scenele halucinante pentru a le posta pe internet

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Toate persoanele din imobil au fost duse la audieri.

În urma investigațiilor, cele trei femei ar fi fost ținute fără voința lor în apartament de către unul dintre bărbați, în vârstă de 44 de ani, în vederea obținerii unei sume de bani suplimentare față de suma de 6.500 de euro plătită de către cele 3 femei pentru a ajunge în Germania.

Cele trei femei nu au fost abuzate.

Citește și: VIDEO. "Profesoara anului" a fost arestată pentru relații amoroase cu un elev de 16 ani

În urma investigațiilor suplimentare efectuate, cercetările au fost extinse și cu privire la săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți, urmând a fi efectuate de către polițiștii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră  Timișoara sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si