Close sidebar
Close sidebar

Descoperire şocantă într-o pădure din Vrancea. Peste ce au dat doi bărbaţi plecaţi în cautare de vestigii istorice

Din primele informaţii, e posibil ca scheletul să aparţină unui soldat căzut pe câmpul de luptă în primul război mondial.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doi oameni, pasionaţi de istorie, plecaţi în cautare de vestigii istorice, au făcut o descoperire şocantă într-o pădure din Vrancea.

Bărbaţii se aflau într-o pădure din zona Soveja în momentul în care au dat peste oseminte umane, scrie Realitatea de Vrancea. Cei doi căutători de vestigii istorice au anunţat imediat poliţia şi specialiştii de la muzeul Vrancea.  Osemintele au fost scoase cu grijă şi aranjate, apoi au fost trimise la Iaşi, pentru expertizare.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Din primele informaţii, e posibil ca scheletul să aparţină unui soldat căzut pe câmpul de luptă în primul război mondial. Tot în pădurea respectivă căutătorii au mai descoperit plăci funerare şi alte obiecte ce ar fi aparţinut unui militar. 

sursă foto: Realitatea de Vrancea 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI