Close sidebar
Close sidebar

Descoperire şocantă la doi paşi de Caracal: Două cranii umane, găsite pe câmp

Două cranii umane şi alte fragmene osoase au fost descoperite pe un câmp, în judeţul Olt, la doar 20 de kilometri de Caracal, pe un teren agricol de lângă satul Mărgeni, comuna Brâncoveni.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Două cranii şi fragmente osoase de natură umană au fost găsite pe un câmp în comuna Brâncoveni, în acest caz fiind dispusă efectuarea unei expertize antropologice, a anunţat, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Citeste si: Dezvăluiri incredibile! Ce a spus soția lui Gheorghe Dincă despre ce a făcut cu adevărat în casa groazei în momentul în care a revenit în țară! 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Totodată, a fost deschis un dosar penal având ca obiect infracţiunea de omor calificat, comisă asupra a două sau mai multor persoane”, se mai precizează în comunicat.

Citeste si: Noul avocat al familiei Luizei Melencu, despre Gheorghe Dincă ”Va fi omorât în închisoare”

Cele două schelete au fost transportate către IML pentru a verifica cum s-a întâmplat tragedia și de cât timp au fost îngropate scheletele, conform antena3.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI